TË MENDONI SE MUNDENI E

KRIJON FORCËN SE MUNDESH

 • FALAS

  Jeni të mirë me Veten, WEBINAR FALAS!

  3 DHJETOR 2020

  Lexo më shumë

 • DESHPERIMI.jpg

  FALAS

  Lexo me shumë

MISIONI

Misioni i I Am Power është që, Mirësia, Dashuria, Mirënjohja, Respekti, Integriteti, Lumturia, Suksesi, Gëzimi, Paqja, Falja, Mirëkuptimi, Vetëdijësimi, Drejtësia, Fisnikëria, Bujaria, Urtësia, Mirëbërja, Falenderimi, Frymëzimi, Entuziazmi, Vetëbesimi të mbisundojë në Jetën Tonë.

VIZIONI

Vizioni i I Am Power është, që e Vërteta të dihet nga të gjithë, të kuptojnë njerëzit, se gjithçka është e mundshme për ata. Ata që janë si ne, do të bashkohen me ne. Jemi dhe do të jemi e para dhe e Vetmja Platformë Motivuese, bazuar në të Vërtetën dhe Gjithnjë do të kemi Vendin më Të Lartë në Shoqëri.

HYRJE NË NIVELET PREMIUM

Shpallja e kursit më të vlefshëm në botë PËR STUDIM NGA SHTËPIA- IAM POWER!

 • 📥Paketa përfshin:

   

  ✅14 AUDIO+LIBRI I PUNËS-Si të Plotësoni dëshirën tuaj për 90 Ditë ( ose më pak) Çmimi i rregullt: 49 €

   

  ✅TrajniminTrajnimin 13 Javor në : Si të gjeni qëllimin tuaj në periudhë prej 13 Javëve. 29€

   

  ✅11 Parimet që duhen mësuar përmendësh:

   

  ✅Video për të manifestur, para, të dashur, harmoni. 17 €

   

  ✅26-Teknika për të liruar energjitë negative duke i transforumar në Pozitive. 37 €

   

  ✅Seminarin e inçizuar në audio: Si të merrni në Kontrollë Jetën Tuaj. 7 €

   

  ✅Çelësat për të arritur Sukses 4 Audio .19 €

   

  ✅Trajnimi Bazë drejt Pasurimit 39 Audio! 29 €

  👩‍🎓🧑‍🎓 ÇERTIFIKATË ARRITJE

   

  Përeç këtyre BONUS gjithësejt në Nivelin 1 Keni mbi 180 Trajnime Për Të Jetuar të Lumtur Çdo ditë!

  Zbritje nga 97 € në:

  47€

 • 📥Paketa përfshin:

   

  ✅ SEMINARI " SEKRETET QË LIROJNË SUKSESIN" DVD

   

  ✅10 Principet e Performatoreve Super të Suksesshëm

   

  ✅ SUKSESI DHE LUMTURIA JANË PËR JU AUDIO-CD

   

  ✅ SI TË KENI MENDËSI TË FORTË AUDIO-CD

   

  ✅Sistemin E Pasurimit! 55 AUDIO-CD

   

  ✅TRAJNIM 16 JAVOR AR BRENDA- AR JASHTË

   

  ✅ SI TI SHISNI ÇDO GJË GJITHKUJT!

   

  ✅ TIPARET E LIDERSHIPIT

   

  ✅ 20 Afirmime Para se të filloni një Projekt

   

  ✅ SHITËSI MASTER

  👩‍🎓🧑‍🎓 ÇERTIFIKATË ARRITJE

   

  Gjithësejt në Nivelin 2 Keni mbi 140 Trajnime Për Të Vazhduar qëndrimin tuaj Pozitiv për jetën

  Zbritje nga 197 € në:

  97€

 • 📥Paketa përfshin:

   

  ✅ 7 Ligjet e Përgjegjësisë Personale

   

  ✅ USHTRIMI MË I FUQISHËM NË PLANET

  ✅ WEBINARI 25 JAVOR PËR PËRFORCIM TË MËSIMEVE

  ✅ SI TË KESH VETËBESIM DHE FUQI NË MARËVESHJET ME NJERËZIT- Arti i Komunikimit

   

  ✅ SEMINARE NGA KLUBI IAM POWER TË MBAJTURA NË TIRANË, Prizren, Prishtinë,Ferizaj dhe Gjilan M.TH.

   

  ✅ Audio për Financat, Ligjin e Tërheqjes, Bollëkun

   

  ✅ RRegullat e Mirësjelljes në Tavolinë

   

  ✅ RECETA PËR SUKSES

  ✅ LIBRA DHE USHTRIME PËR ZHVILLIM PERSONAL

  ✅ Sekretet e Marketingut

  ​👩‍🎓🧑‍🎓 ÇERTIFIKATË ARRITJE

   

  Gjithësejt në Nivelin 3 Keni mbi 199 Trajnime Për Të Udhëhequr Veten Tuaj në Fitore

  Zbritje nga 397 € në:

  197€

 • 📥Paketa përfshin:

   

  ✅ Trajnim me Mentor ( Një në Një )

   

  ✅ SI TË BËHESH NJË NDËRMARRËS MILIONER ( DVD-AUDIO-LIBËR)​

   

  ✅ TRAJNIM PËR FOLËS PUBLIK​ PROFESIONAL

   

  ✅ Marketingu dhe Sekretet e Tij

   

  ✅ Trajnim për Jetëgjatësi

   

  ✅ Trajnime të Avancuara për Shenjtërinë e Dëshirave

   

  ✅ Trajnim për Edukimin e Fëmijëve

   

  ✅ Si të jeni një me Hyjninë -AUDIO-Cd

   

  ✅ Webinari sekretet per percaktim te qellimit​

   

  ✅ Përcaktimi Mental i një Miliarderi.​

   

  ✅ Shumë Libra të Fuqishëm të rekomanduar në Iam Power, formati PDF

  ​👩‍🎓🧑‍🎓 ÇERTIFIKATË PËR TRAJNER NË IAM POWER

   

  Me Nivelin 4 merrni 3 nivelet e para Keni mbi 999 Trajnime Për Të Qenë Lider i Jetës Suaj.

  Zbritje nga 1997 € në:

  997€

 • 📥Paketa përfshin:

   

  ✅ Webinaret Online

  ✅ Vetëbesimi- Çelësi Juaj

   

  ✅ Përqëndrimi në një projekt ose qëllim në Kohë.

  ✅ Nivelin 1 në Iam Power

  Zbritje nga 221€ në:

  47€

 • 📥Paketa përfshin:

   

  ✅ Prej A deri ZH Si të Hapni Biznesin Tuaj dhe Ku Të gjeni Financat.

  ✅ 9 Orë intenzive, me shumë informacione

  ✅ Seminari i ëndërrave të Juaja

  Kush duhet të marrë Këtë Seminar:

  ​​

  • Ata që dëshirojnë ta kthejnë idenë e tyre në një biznes fitimprurrës!

  • Sipërmarrësit që duan të kthejnë dështimin në sukses përsëri!

  • Ata që duan të njihen me informacionet më të fuqishme për marketing dhe zgjerim të biznesit të tyre.

  • Ata që janë të gatshëm të veprojnë drejt ëndërrës së tyre.

  Nuk ka Zbritje:

  97€

COVER.JPG

FORMA E MËSIMEVE NË

I AM POWER ËSHTË NË 4 MËNYRA

MËNYRA 1

LIBRARIA IAM POWER

Përmes të lexuarit të librave që rekomandohen

MËNYRA 2

AUDIOT I AM POWER

Përmes dëgjimit të audiove pjesë e trajnimit 

MËNYRA 3

VIDEOT IAM POWER

Përmes video-trajnimeve dhe ushtrimeve

MËNYRA 4

SEMINARET IAM POWER

Përmes komunikimit me njerëz të suksesshëm dhe pjesëmarrjes

SUKSESI QËNDRON JO VETËM NË ATË SA DIN, POR EDHE NË ATË CILIN E NJEH!

Krijimi i këtij klubi kërkon një eksperiencë të madhe me programat e tilla, kërkon përqëndrim dhe punë konstante që të krijohet dicka që nesër tjetrit do t’i shërbej. Njohuritë e përfituara në këtë klub do të jenë investimi i juaj më i mirë që keni bërë për vetveten. Nga ky klub do të dalin idetë tuaja më të guximshme dhe ambicioze, themelet e ardhëmirsë tuaj të plotësuar.

I am power është platformë e bazuar në dy principe: të keni informatat e sakta, dhe të krijohet burimi i sigurtë i resurseve. Kjo është formula të cilën të gjithë njerëzit e suksesshëm e kanë përdorur për 100 vitet e fundit.

Secili i cili dëshiron që të jetë i suksesshëm duhet që ti gjej informatat e vërteta dhe kontaktet e duhura. Me shfrytëzimin e mencur të atyre kontakteve, dhe krijimin e mundësive të vërteta, secili nga ne mund të ketë jetën të cilën e dëshiron.

I am power premton vetëm një gjë. Se vetëm nga një trajnim në këtë program Ju nuk do të jeni të njejtit ashtu sic ishit në ditën e parë kur i’u bashkangjitët klubit. Do të jeni të gatshëm të ndërmerrni hapat e sakta dhe të duhura, do të keni njohuritë e duhura dhe guximin që të arrini në suksesin dhe lumturinë e dëshiruar.

Shihemi në suksese,

  Mimoza Thaqi 

~Themeluese e I am Power

Aerial View of Islands

Jemi në

24

shtete të botës

Team Meeting

kemi

2738

antarë që nga  2014

Image by Nick Morrison

online trajnime

999

në 4 nivelet

iam power

IMG-aa0a3266099a3b51b87c4c8fe0e9db4d-V.j

kemi mbajtur

47

seminare dhe

webinare

Kush është Themeluesja e Iam Power: Mimoza Thaqi?

Mimoza Thaqi është ndërrmarrëse e suksesshme që jeton në Tetovë, Republika Veriore e Maqedonisë. Biznesin e udhëheq bashkë me bashkëshortin Avni Thaqi dhe djalin Diell Thaqi, emri I Kompanisë është Sun and Stars® e cila si veprimtari ka dyqane me veshmbathje, Fabrikën e Mbushjes së Ujit Iam Water Scardica® si dhe Akademinë e Suksesit Iam Power®.

Dëshmitë e Anëtarëve Video

Dëshmitë e Anëtarëve Shkrime

Woman in Office

G. Sh.

Pot shkruaj me besimin e plote qe me ne fund ketu do mund te kontaktoj direkt me ty
Quhem G. Sh. kam dy vjet qe merrem me ligjin e terheqjes Ndersa vetem dy muaj qe trajnohem me ju ne iampower jam ne fund te nivelit te pare 
Nese pyet sa ke ndikuar me energjin tende Mimozë?
Te them nga thellesia e shpirtit qe vibracioni yt eshte aq i fuqishem sa pushton qenjen time me energjin e forces se mendjes dhe fuqis shpirtnore
Avancimi ne karier ishte synim pse un morra nivelin e pare ne iampower 
Dhe metvertet ndikoi tek un por jo siq paramendova 
Me dha mundsin te Per dy muaj te liroj energjin negative ta zevendesoj ate me pozitivitet dhe Sukses
Tash kam marr perfaqsi biznesi dhe po operoj ne KOSOVE MAQEDONI SERBI 
Fal besimit , fal ndihmes motivit nga ty dhe punes se pa ndalshme 
Mim faleminderit po haproj ne biznes ne hapa jashtzakonisht te medha 
Jam shum e lumtur ne jeten qe po bej ne punen qe bej Jam bere nje e dashur ideale , nje vajze shoqe e grua e fuqishme.

E dashur tfalenderoj nga qielli ne toke.

Jam mirnjohse falenderuse dhe jashtzakonisht pozitive ndaj qasjes sime ne gjithcka fale audiove tua.

Je e vetmja shqiptare qe arrij te degjoj nje dy tri or cdo dite me ty filloj diten ne kafen te mengjesit dhe ne mbremje nga tingujt motiues shperndaj imagjinaten time.

Hmm harrova me motivin tond arrita mrekullin e mrekullive fitova dashurin time ne siduata tpa besueshme.

Te perqafoj fort.

B.B.

Ah Mimoza Thaqi un nuk di si te falenderoj ty dhe Marsida Toptanin per kte mbrekulli qe me dhuruat I am power.Sot un ndihem me e lumtura ne bote,si nje flutur un po fluturoj te uroj nga zemra kalofsh dite te bukur.

F.B.

Pershendetje Mimoza e dashur!
Urime per dhe suksese per gjithcka qe merr vendime per te na mesuar ne ,per te na udheheq ne drejt rruges se suksesit🙏.Une(Ne ) jemi me fate qe Jeta na takoi me ty gjate rrugetimit.
Falenderojme Te Madhin Zot , per kete nder te madh qe na beri.!!!!! 
Je e Bekuar! Te duam shumeeee.
Na jep gjithmone drite dhe shprese🙏🙏🙏🙏❤️.
Te perqafoj me mall F. B.

Mirdite. Shqiperi🖐🏻

HYRJE PËR ANËTARËT PREMIUM

niveli 1.png
niveli 2.png
niveli 3.png
niveli 4.png
WEBINARET.png

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌