1/4

TRAJNIMI FALAS
SI TË FILLONI ME IAM POWER 

TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

 1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

 2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

 3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

 4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

 5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

BËJU EDHE TI TRAJNER MOTIVIMI

Na kontaktoni që të mësoni drejtpërdrejt nga Mimoza Thaqi

+38975305999

TRAJNIMI PER TRAJNER.jpg

I Dashur anëtarë i ri në Iam Power, urime dhe mirë se erdhe!

Jeta juaj nuk do të jetë asnjëherë e njejtë

Ndiq këto hapa:

 1. Gjithmon jeni të hapur për të mësuar dhe ndryshuar.

 2. Kujdes nga cili mësoni dhe kush ju këshillon.

 3. Çdo gjë që shikoni si sukses, ka lindur nga një ide ( mendim) prandaj mendoni suksesin.

 4. Që gjërat të ndryshojnë në jetën tuaj, ju duhet të ndryshoni gjërat në jetën tuaj!

Shihemi në suksese,

Iam Power Liga e Madhështorëve

LEXO LIBRIN FALAS

DOLLARËT MË DUAN MUA Rruga e re për pasuri Një pamflet i vogël i dobishëm të cilin çdo njeri i biznesit duhet të ketë mbi tavolinën e tij.

SI TË BËNI PARA SI NJË TRAJNER MOTIVUES?

101 Mendimet e fuqishme nga Louise Hay

Si të Tejkalojmë

Frikën

002.Shkenca si te Pasurohesh.png

Shkenca e Pasurimit

Wallace Wattles

Sekretet e Fitimit Të Parave

Kevin Trudeau

101 Mendimet e fuqishme nga Louise Hay

Unë do të këmbëngul deri sa të arrij sukses

101 Afirmimet me te Mira nga Louise Hay

Jeni të Mirë me Veten, Webinar Online Dori Taci & Ney Zara

101 Mendimet e fuqishme nga Louise Hay

13 MENYRA PËR TË GJETUR NJË PUNË

Dollarët më Duan

Mua

Si të merrni në Kontrollë Jetën Tuaj

101 Mendimet e fuqishme nga Louise Hay

Çelësat deri

në Mbretëri

Cfarë do të thotë të jesh trajnere motivuese?

TRAJNIM FALAS

Dekurajimi është një sëmundje - si të kurohet?

101 Mendimet e fuqishme nga Louise Hay

Sekereti me i Çuditshëm në botë

Mendo dhe Pasurohu me Mua

Si të merrni në Kontrollë Jetën Tuaj

Frika nga

Varfëria

Si te kontrollojme emocionet

Fjalë toksike që ju pengojnë të jeni të lumtur.⠀?

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

Pse duhet të mendoni në Përmasa të Mëdha?

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

TRAJNIMI PER TRAJNER.jpg

Meditimi Për Fëmijët me Pohime Pozitive☺️☺️☺️ të cilat e programojnë mendjen për sukses dhe besim.🌠

"Meditim per Sherim"

( Mendja Sheron Trupin)

68 min

Sfidat e shendetit ne jete na paraqiten por "Dashuria eshte fuqia e sherimit".  Ju ftojme te degjoni meditimin per sherim:
“Mendja Sheron Trupin”  

Shëndeti është pasuri, ka patur me miliona raste që njerëzit u shëruan sepse besuan...

 

Ketë ka afirmacione për shëndetin.

 

Qëllimi i Iam Power është të jeni të plotë në Trup Mendje dhe Shpirt.

 

Bëhuni pjesë e trajniemve premium për më shumë informacione dhe mësime të fuqishme.... 

"Afirmimet e parave"

Dëgjoni Para se Të Flini!

3 orë 22min

Meditim shume i fuqishem per Pasuri me Afirmime 💃 qe asnjehere si ka degjuar mendja negative...
😇 Do ti zbuloni ku keni bllokimet dhe pse nuk i lejoni frekuancat e bollekut te shfaqen ne jeten tuaj.
🥳Do te kuptoni ku eshte pasuria e vertete dhe çfarë është ajo...

Une vërtetë dua që ju të jeni të Pasur...☺️

Mimoza Thaqi

meditim per shperndarje te dashirise.png

"Meditim per shperndarje te dashurise"

Dec 16, 2014

(Video)

Të duam dhe te shperndajme dashuri

SHIKONI OFERTAT AKTUALE

Me çdo blerje të pakove dixhitale:

Me 1 Pako: Fitoni falas një Libër Fizik: Shkenca e Pasurimit, Shkenca e Madhështisë dhe Dollarët më Duan mua.+posta

Me çdo blerje të 2 Trajnime fitoni falas Librin:

Mposhtja e Djallit. +posta

Dhe me Çdo Blerje të 3 produkteve fitoni Falas

Ligjin e Suksesit në 16 Mësime. +posta

Gifts

WEBINAR ONLINE!

" SI TË GJENERONI MILIONA, PËR BIZNESIN OSE IDENË TUAJ"  

28 DHJETOR 2020

Kush duhet të marrë Këtë Seminar:

​​

 • Ata që dëshirojnë ta kthejnë idenë e tyre në një biznes fitimprurrës!

 • Sipërmarrësit që duan të kthejnë dështimin në sukses përsëri!

 • Ata që duan të njihen me informacionet më të fuqishme për marketing dhe zgjerim të biznesit të tyre.

 • Ata që janë të gatshëm të veprojnë drejt ëndërrës së tyre.

page1.jpg

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

4 LIBRA.png

Dëgjoni këto audio shumë herë, janë çelësat deri te jeta që dëshironi! 

SHKENCA E PASURIMIT PJESA 1-AUDIO

SHKENCA E PASURIMIT PJESA 4-AUDIO

002.Shkenca_e_pasurise-Pjesa2.png

SHKENCA E PASURIMIT PJESA 2-AUDIO

SHKENCA E PASURIMIT PJESA 5-AUDIO

003.Shkenca_e_pasurise-Pjesa3.png

SHKENCA E PASURIMIT PJESA 3-AUDIO

SHKENCA E PASURIMIT PJESA 6-AUDIO

SHIKONI OFERTAT AKTUALE

Me çdo blerje të pakove dixhitale:

Me 1 Pako: Fitoni falas një Libër Fizik: Shkenca e Pasurimit, Shkenca e Madhështisë dhe Dollarët më Duan mua.+posta

Me çdo blerje të 2 Trajnime fitoni falas Librin:

Mposhtja e Djallit. +posta

Dhe me Çdo Blerje të 3 produkteve fitoni Falas

Ligjin e Suksesit në 16 Mësime. +posta

Gifts

15 Parimet e Suksesit Autor: Behgjet Pacolli

Sipas Idesë së Mimoza Thaqit

Një doracak i vogël, i fuqishëm, të cilin DUHET TA LEXOJË ÇDOKUSH që do të bëhet i suksesshëm dhe suksesin e tij apo të saj e bazon vetëm në punë dhe përkushtim.

SA I VLEFSHËM ËSHTË ANËTARËSIMI NË IAM POWER (LEXONI DËSHMITË E ANËTARËVE)

vera deda.jpg

Vera Deda, Ndërmarrëse

Si Vera ndryshoi jetën e saj dhe gjeti lumturinë dhe arritjet maksimale në familje dhe biznes nga anëtarësimi në Iam Power, lexo më shumë...

Bujar dhe Albina Shala, Ndërrmarrës SHBA

Bujari nga një i punësuar i thjeshtë në pronar të 2 restoranteve, si ishte udhëtimi i tij me Iam Power, Lexoni më Shumë...

Suela Brahimllari,

Ndërmarrëse

Çfarë dobishë i solli anëtarrësimi në Iam Power, Suelës dhe si ajorit dhe ndërrton bizmesin e saj me mësimet në Iam Power, lexo më shumë...

Dëshira Juaj Është Urdhëri Juaj Libër 14 Audio cd

Që ti dëgjoni këto audio bëheni anëtar në Iam Power, Niveli 1

Cd që përmbajnë sekretin!

 

Dëshira Juaj Është Urdhëri Juaj Libër 14 Audio cd

Që ti dëgjoni këto audio bëheni anëtar në Iam Power, Niveli 1

Lajmet Pozitive në Iam Power

VIDEO QË PËRMBAJNË INFO FUQIDHËNËSE

KOH CHANG

Nov 12, 2015

Suksesi është një vendim për më tej." Koh Chang Tailandë

Mimoza Thaqi, Koh Chang, Resort Paradise Tailand

MIRËNJOHJA

May 11, 2015

Mirenjohja Mimoza Thaqi

Tetovë 2015

FUNKSIONON

Mar 26, 2012

Funksionon nga RHJ

Nje liber i vogel qe do te ju ndryshoj jeten tuaj...

BANGKOK

Nov 8, 2015

Principet në Iam Power Bankog Tailandë,

Baiyoke Sky Hotel

MIRËNJOHJA

Aug 2, 2017

Meditim per te dashuruar veten nga Louise Hay

Kjo audio do te ju ndihmoj per shume aspekte te jetes suaj, per sherim mendor, trupor dhe shpirteror. Degjojeni çdo ditë, edhe kur ju mendoni se nuk e degjoni nendija juaj regjistron cdo gje.

SEKRETI MË I ÇUDITSHËM NË BOTË

May 11, 2017

Sekereti me i cuditshem ne bote nga Earl Nightingale

KOH CHANG

Nov 20, 2015

Principet ne Iam Power,

Koh Chang

Tailandë 2015

BESO NË VETE

Feb 7, 2018

Beso në Vete 

 

Mimoza Thaqi

Tetovë 2015

MAGJIA E TË MENDUARIT NË PËRMASA TË MËDHA

May 11, 2017

PJESË NGA LIBRI

Magjia e të menduarit në përmasa të mëdha

VIDEO QË PËRMBAJNË INFO FUQIDHËNËSE