Si të përmirësoni -vetë imazhin


 Si të zbuloni mekanizmat e suksesit në vete


 Si të përdorni imagjinatën-për mekanizmin e suksesit


 Si të hiqni hipnozën nga besimet e gabuara për veten.


 Si të relaksoheni dhe të lini mekanizmi i suksesit të punojë për ju


 Si të shndroni krizat në mundësi reale


 Me këtë Nivel ju do të kuptoni misionin e vërtetë të Iam Power, dhe do të ndiheni të lirë, të fuqizuar, të bindur në forcën dhe fuqinë e mendjes dhe zemrës suaj!


 Ju mund të ndaloni marrjen e manipulimeve nga kultet, njerëzit që duken sikur janë “qëllim-mirë”. Ju mund të keni një mendje të pavarur. Mund të filloni duke marrë KONTROLLIN!


 Ankthi, depresioni, frika do të jetë diçka e kaluar për ju sepse ju do të kuptoni thellësisht se çfarë e ka shkaktuar gjendjen tuaj.


 Energjitë negative të lëshuara drejt jush do të shpërbëhen dhe do të keni qartësi mendore, shkëlqim, bukuri e cila nuk ka nevojë për botox.

 Ju do të pranoni veten ashtu siç jeni dhe do të doni veten në mënyrën e duhur.

Trajnim 1 vjeçar Largoni Plagët Emocionale-Vlerësoni veten.png
  • Çfarë Mësoni në këtë Kurs?

  • Si të Flisni në Publik

  • Bëhu Spiker Publik Profesional, mësohu si të flasësh pa frikë, me vetëbesim dhe integritet!

  • Si ti gjeni klientët

  • Shitja është një nga sfidat me të cilat përballen këtu do të mësoni si të shisni pa shitur.

  • Si të mbani seanca 1 në 1

  • Çfarë duhet të dini që ti ndihmoni klientët tuaj, të krijojnë të ardhmenm që ata duan.

viber_image_2022-03-25_17-46-21-098.jpg

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3