top of page

nivelet e trajnimit në akademinë

e suksesit iam power

Ju mundeni nëse besoni se mundeni!

Trajnimi për Biznes-97 Euro

Trajnimi për Biznes-97 Euro

📥Paketa përfshin:
✅ Prej A deri ZH Si të Hapni Biznesin Tuaj dhe Ku Të gjeni Financat.
✅ 9 Orë intenzive, me shumë informacione
✅ Seminari i ëndërrave të Juaja
Kush duhet të marrë Këtë Seminar:
Ata që dëshirojnë ta kthejnë idenë e tyre në një biznes fitimprurrës!
Sipërmarrësit që duan të kthejnë dështimin në sukses përsëri!

Ata që duan të njihen me informacionet më të fuqishme për marketing dhe zgjerim të biznesit të tyre.

Ata që janë të gatshëm të veprojnë drejt ëndërrës së tyre.

Niveli 4 në Iam Power 1997Euro

Niveli 4 në Iam Power 1997Euro

📥Paketa përfshin:

✅ Trajnim me Mentor ( Një në Një )
✅ SI TË BËHESH NJË NDËRMARRËS MILIONER ( DVD-AUDIO-LIBËR)
✅ TRAJNIM PËR FOLËS PUBLIK​ PROFESIONAL
✅ Marketingu dhe Sekretet e Tij
✅ Trajnim për Jetëgjatësi
✅ Trajnime të Avancuara për Shenjtërinë e Dëshirave
✅ Trajnim për Edukimin e Fëmijëve
✅ Si të jeni një me Hyjninë -AUDIO-Cd
✅ Webinari sekretet per percaktim te qellimit​
✅ Përcaktimi Mental i një Miliarderi.​
✅ Shumë Libra të Fuqishëm të rekomanduar në Iam Power, formati PDF

​👩‍🎓🧑‍🎓 ÇERTIFIKATË PËR TRAJNER NË IAM POWER

Me Nivelin 4 merrni 3 nivelet e para Keni mbi 999 Trajnime Për Të Qenë Lider i Jetës Suaj.

Niveli 1 në Iam Power 97 Euro

Niveli 1 në Iam Power 97 Euro

Përfshin:
✅14 AUDIO+LIBRI I PUNËS-Si të Plotësoni dëshirën tuaj për 90 Ditë ( ose më pak) Çmimi i rregullt: 49 €
✅TrajniminTrajnimin 13 Javor në : Si të gjeni qëllimin tuaj në periudhë prej 13 Javëve. 29€
✅11 Parimet që duhen mësuar përmendësh:
✅Video për të manifestur, para, të dashur, harmoni. 17 €
✅26-Teknika për të liruar energjitë negative duke i transforumar në Pozitive. 37 €
✅Seminarin e inçizuar në audio: Si të merrni në Kontrollë Jetën Tuaj. 7 €
✅Çelësat për të arritur Sukses 4 Audio .19 €
✅Trajnimi Bazë drejt Pasurimit 39 Audio! 29 €
👩‍🎓🧑‍🎓 ÇERTIFIKATË ARRITJE
Përeç këtyre BONUS gjithësejt në Nivelin 1 Keni mbi 180 Trajnime Për Të Jetuar të Lumtur Çdo ditë!

Niveli 2 Në Iam Power 197 Euro

Niveli 2 Në Iam Power 197 Euro

📥Paketa përfshin:
✅ SEMINARI " SEKRETET QË LIROJNË SUKSESIN" DVD
✅10 Principet e Performatoreve Super të Suksesshëm
✅ SUKSESI DHE LUMTURIA JANË PËR JU AUDIO-CD
✅ SI TË KENI MENDËSI TË FORTË AUDIO-CD
✅Sistemin E Pasurimit! 55 AUDIO-CD
✅TRAJNIM 16 JAVOR AR BRENDA- AR JASHTË
✅ SI TI SHISNI ÇDO GJË GJITHKUJT!
✅ TIPARET E LIDERSHIPIT
✅ 20 Afirmime Para se të filloni një Projekt
✅ SHITËSI MASTER
👩‍🎓🧑‍🎓 ÇERTIFIKATË ARRITJE

Gjithësejt në Nivelin 2 Keni mbi 140 Trajnime Për Të Vazhduar qëndrimin tuaj Pozitiv për jetën

Niveli 3 në Iam Power 397 Euro

Niveli 3 në Iam Power 397 Euro

📥Paketa përfshin:

✅ 7 Ligjet e Përgjegjësisë Personale
✅ USHTRIMI MË I FUQISHËM NË PLANET
✅ WEBINARI 25 JAVOR PËR PËRFORCIM TË MËSIMEVE
✅ SI TË KESH VETËBESIM DHE FUQI NË MARËVESHJET ME NJERËZIT- Arti i Komunikimit
✅ SEMINARE NGA KLUBI IAM POWER TË MBAJTURA NË TIRANË, Prizren, Prishtinë,Ferizaj dhe Gjilan M.TH.
✅ Audio për Financat, Ligjin e Tërheqjes, Bollëkun
✅ RRegullat e Mirësjelljes në Tavolinë
✅ RECETA PËR SUKSES
✅ LIBRA DHE USHTRIME PËR ZHVILLIM PERSONAL
✅ Sekretet e Marketingut
​👩‍🎓🧑‍🎓 ÇERTIFIKATË ARRITJEGjithësejt në Nivelin 3 Keni mbi 199 Trajnime Për Të Udhëhequr Veten Tuaj në Fitore

bottom of page