top of page

Niveli 2 Në Iam Power 197 Euro

📥Paketa përfshin:
✅ SEMINARI " SEKRETET QË LIROJNË SUKSESIN" DVD
✅10 Principet e Performatoreve Super të Suksesshëm
✅ SUKSESI DHE LUMTURIA JANË PËR JU AUDIO-CD
✅ SI TË KENI MENDËSI TË FORTË AUDIO-CD
✅Sistemin E Pasurimit! 55 AUDIO-CD
✅TRAJNIM 16 JAVOR AR BRENDA- AR JASHTË
✅ SI TI SHISNI ÇDO GJË GJITHKUJT!
✅ TIPARET E LIDERSHIPIT
✅ 20 Afirmime Para se të filloni një Projekt
✅ SHITËSI MASTER
👩‍🎓🧑‍🎓 ÇERTIFIKATË ARRITJE

Gjithësejt në Nivelin 2 Keni mbi 140 Trajnime Për Të Vazhduar qëndrimin tuaj Pozitiv për jetën

Niveli 2 Në Iam Power 197 Euro
bottom of page