top of page

Niveli 4 në Iam Power 1997Euro

📥Paketa përfshin:

✅ Trajnim me Mentor ( Një në Një )
✅ SI TË BËHESH NJË NDËRMARRËS MILIONER ( DVD-AUDIO-LIBËR)
✅ TRAJNIM PËR FOLËS PUBLIK​ PROFESIONAL
✅ Marketingu dhe Sekretet e Tij
✅ Trajnim për Jetëgjatësi
✅ Trajnime të Avancuara për Shenjtërinë e Dëshirave
✅ Trajnim për Edukimin e Fëmijëve
✅ Si të jeni një me Hyjninë -AUDIO-Cd
✅ Webinari sekretet per percaktim te qellimit​
✅ Përcaktimi Mental i një Miliarderi.​
✅ Shumë Libra të Fuqishëm të rekomanduar në Iam Power, formati PDF

​👩‍🎓🧑‍🎓 ÇERTIFIKATË PËR TRAJNER NË IAM POWER

Me Nivelin 4 merrni 3 nivelet e para Keni mbi 999 Trajnime Për Të Qenë Lider i Jetës Suaj.

Niveli 4 në Iam Power 1997Euro
bottom of page