top of page

Trajnimi për Biznes-97 Euro

đŸ“„Paketa pĂ«rfshin:
✅ Prej A deri ZH Si tĂ« Hapni Biznesin Tuaj dhe Ku TĂ« gjeni Financat.
✅ 9 OrĂ« intenzive, me shumĂ« informacione
✅ Seminari i Ă«ndĂ«rrave tĂ« Juaja
Kush duhet të marrë Këtë Seminar:
Ata që dëshirojnë ta kthejnë idenë e tyre në një biznes fitimprurrës!
Sipërmarrësit që duan të kthejnë dështimin në sukses përsëri!

Ata që duan të njihen me informacionet më të fuqishme për marketing dhe zgjerim të biznesit të tyre.

Ata që janë të gatshëm të veprojnë drejt ëndërrës së tyre.

Trajnimi për Biznes-97 Euro
bottom of page