top of page
LOGO.png

Bashkohuni me anëtarët tjerë që janë pjesë e kësaj platforme

Me mijëra anëtarë të kënaqur nga platforma jonë, I AM POWER ka ndryshuar jetën e të gjithëve që kanë mësuar nga ne. I AM POWER ju jep mësime shekullore nga mjeshtrit më të mëdhenj në botë për hapjen e biznesit tuaj, ju mundëson juve të gjeni motivimin e duhur për të marrë hapin e rradhës.

new-instagram-logo-png-transparent-light

10,800 Followers

on Instagram

1024px-Facebook_f_logo_(2019).svg.png

57,280 Followers 

on Facebook

youtube-logo-png-2069.png

5700 Subscribers

on Youtube

... dhe mijëra të antarësuar në nivelet e I AM POWER

Çfarë përfitoni nga nivelet e I AM POWER?

"Të gjitha mësimet dhe trajnimet janë të krijuara nga Mimoza Thaqi ku të gjitha metodat që do të mësoni rreth krijimit të biznesit tuaj janë të praktikuara nga vet ajo, e poashtu nga biznesmenët më të njohur në botë.

Mimoza Thaqi është ndërrmarrëse e suksesshme që jeton në Tetovë, Republika Veriore e Maqedonisë. Biznesin e udhëheq bashkë me bashkëshortin Avni Thaqi dhe djalin Diell Thaqi, emri I Kompanisë është Sun and Stars® e cila si veprimtari ka dyqane me veshmbathje, Fabrikën e Mbushjes së Ujit Iam Water Scardica® si dhe Akademinë e Suksesit Iam Power®." Doni të dini cili është sekreti? Këtë mund të filloni ta kuptoni edhe duke u bërë antar i trajnimit falas!

Hierarkia e niveleve të platformës I AM POWER

Niveli 1 Iam Power1.jpg

NIVELI 1

Cili mendim negativ nuk ju lejon të përfitoni nga kjo Ofertë Fantastike, është pikërisht ai mendim që është mirë të ndyshojë Tani!

Çmimi:

€500

6e633a235ea0d523078e667b9f84f15b-blue-ch

Audiot Si të Plotësoni dëshirën tuaj për 90 Ditë

6e633a235ea0d523078e667b9f84f15b-blue-ch

Trajnimin: Si të gjeni qëllimin tuaj në periudhë prej 13 Javëve

6e633a235ea0d523078e667b9f84f15b-blue-ch

11 Parimet që duhen mësuar përmendësh

6e633a235ea0d523078e667b9f84f15b-blue-ch

Video për të manifestur, para, të dashur, harmoni

6e633a235ea0d523078e667b9f84f15b-blue-ch

26-Teknika për të liruar energjitë negative duke i transforumar në Pozitive

6e633a235ea0d523078e667b9f84f15b-blue-ch

 Seminarin e inçizuar në audio: Si të merrni në Kontrollë Jetën Tuaj

6e633a235ea0d523078e667b9f84f15b-blue-ch

Çelësat për të arritur Sukses 4 Audio

6e633a235ea0d523078e667b9f84f15b-blue-ch

Trajnimi Bazë drejt Pasurimit 39 Audio

6e633a235ea0d523078e667b9f84f15b-blue-ch

Shkaqet të cilat nuk lejojnë të lironi aftësitë tuaja

6e633a235ea0d523078e667b9f84f15b-blue-ch

Audio trajnime për ata që kanë kaluar nivelin 1 

6e633a235ea0d523078e667b9f84f15b-blue-ch

Teknika për lirimin e emocioneve negative

6e633a235ea0d523078e667b9f84f15b-blue-ch

Sistemi i pasurimit që përfshin gjithsej 55 AUDIO

6e633a235ea0d523078e667b9f84f15b-blue-ch

Arti i manifestimit të parave - Trajnim 13 Javor

6e633a235ea0d523078e667b9f84f15b-blue-ch

Mësime të vjetra që para 100 vjetve

Niveli 2 Iam Power.jpg

NIVELI 2

Kjo Ofertë Përfshin Nivelin 1 dhe 2.

Oferta normale anëtarësim 1 vjeçar, oferta e tanishme- anëtarësim i përhershëm.

Çmimi:

€800

Niveli 3 Iam Power.jpg

NIVELI 3

Aftësi ndërrmarësie, marketingu dhe Komunikimi. Kjo Ofertë Përfshin Nivelin 1,2 dhe 3.

Oferta normale anëtarësim 1 vjeçar, oferta e tanishme- anëtarësim i përhershëm.

Çmimi:

€1000

6e633a235ea0d523078e667b9f84f15b-blue-ch

Trajnimi dëshira juaj është urdhëri juaj - 24 VIDEO

6e633a235ea0d523078e667b9f84f15b-blue-ch

Arti i Krijimit, Mesimet nga Deshira Juaj Udheri Juaj por shume me Direkte.

6e633a235ea0d523078e667b9f84f15b-blue-ch

Teknika për lirimin e subkoshiencës

6e633a235ea0d523078e667b9f84f15b-blue-ch

Ligje të pakundërshtueshme për lidershipin

6e633a235ea0d523078e667b9f84f15b-blue-ch

Audio për zgjidhje të problemeve ditore që pengojnë avancimin tonë

6e633a235ea0d523078e667b9f84f15b-blue-ch

Libra rreth temave për zhvillim personal, financa, mendimit pozitiv, etj...

Iam Power-Akademia e Suksesit Tuaj

TË MENDONI SE MUNDENI

E KRIJON FORCËN SE MUNDESH

Niveli 4 Platinum

NOTE:

 

Këto trajnime janë të drejtpërdrejta të udhëhequr me Trajner në Iam Power ku ju do mund të shihni qartë se çka ju ka ndaluar juve para suksesit, cilat gjëra negative në jetë duhet shmangur, ligjin e suksesit, dhe do të kuptoni esencën se pse dëshira juaj është urdhëri juaj.

mimozathaqi2.png
vera deda.jpg

Vera Deda, Ndërmarrëse

Si Vera ndryshoi jetën e saj dhe gjeti lumturinë dhe arritjet maksimale në familje dhe biznes nga anëtarësimi në Iam Power, lexo më shumë...

bujar%20shala_edited.jpg

Bujar dhe Albina Shala, Ndërrmarrës SHBA

Bujari nga një i punësuar i thjeshtë në pronar të 2 restoranteve, si ishte udhëtimi i tij me Iam Power, Lexoni më Shumë...

86698057_1016175812094430_71605424218922

Suela Brahimllari,

Ndërmarrëse

Çfarë dobishë i solli anëtarrësimi në Iam Power, Suelës dhe si ajorit dhe ndërrton bizmesin e saj me mësimet në Iam Power, lexo më shumë...

Testimonials

bottom of page