top of page
LOGO.png

SI TA BËNI QË CELULARI JUAJ

TË SHËROJ JETËN TUAJ

SHTYP PLAY QË TË SHIKONI TANI KËTË VIDEO TË RËNDËSISHME:

1-ORË 90% ZBRITJE SPECIALE!
Çmimi 497 Euro. Përgjigju kësaj ftese merre për: 44,44 Euro

Asnjëherë më mos u shqetësoni për paratë!
Na kontaktoni!

Ju keni nevojë për këtë kurs!

6e633a235ea0d523078e667b9f84f15b-blue-ch

Ndryshe nga kurset që përmbajnë udhëzime të përgjithshme, mendim pozitiv dhe biseda motivuese, ky kurs ju jep udhëzime.

 

Ju tregon, hap pas hapi, saktësisht se çfarë të bëni dhe si të veproni për këtë.

 

Nëse jeni serioz në lidhje me sigurimin e një fluksi të madh parash në jetën tuaj, ky kurs është një domosdoshmëri.

 

Nëse nuk keni marrë ndonjë kurs ose libër të orientuar drejt parasë gjatë gjithë jetës tuaj, ky duhet të jetë ai.

Ju kurrë nuk do të keni nevojë për një tjetër!

"Një kurs që duhet mësuar për këdo që dëshiron para"

6e633a235ea0d523078e667b9f84f15b-blue-ch

Ky kurs do të heqë një peshë të madhe nga supet tuaja, peshën e shqetësimit. Nëse jeni si shumica e njerëzve, shqetësoheni shumë për paratë. Dhe shqetësimi është gjithmonë atje, ndonjëherë i pranishëm.

Tani, ju do të eliminoni të gjithë atë energji të humbur nga jeta juaj. Shqetësohuni për diçka tjetër nëse është e nevojshme, por nuk do të keni më nevojë të shqetësoheni për paratë.

 

Mendoni për ndryshimin që kjo do të bëjë në jetën tuaj dhe në jetën e atyre përreth jush. Më në fund, do të jeni në gjendje të relaksoheni dhe ta merrni me qetësi. Do të keni kohë dhe burime për të bërë gjithçka që zgjidhni. Më në fund, ju mund të jetoni jetën që keni dashur gjithmonë.

"GJUHA-SHQIP- e vërtetuar shkencërisht nëndija proceson më mirë në gjuhën amëtare"

6e633a235ea0d523078e667b9f84f15b-blue-ch

"Një kurs që duhet mësuar për këdo që dëshiron para"

Çmimi 700 Euro

( Çmimi për 50 personat e parë): 347 Euro

TANI E MERRNI ME 98 Euro dhe i përfitoni plus 12 Librat më të mirë për Suksesin tuaj.

Lloji: Kurs online

Kohëzgjatja: 2 muaj (vetë-mësim-çdo javë online)

Përfitoni: Çertifikatë-dhe më shumë se kjo nuk do të kesh nevojë për çertifikatën-sepse do të kesh para!

Gjuha: Shqip

Niveli: Master ( niveli 5 Iam Power)

Aksesi: Qasja gjatë gjithë jetës

Vendet: Janë të limituara

"GJUHA-SHQIP- e vërtetuar shkencërisht nëndija proceson më mirë në gjuhën amëtare"

6e633a235ea0d523078e667b9f84f15b-blue-ch

"Unë kam qenë e varfër dhe kam qenë e pasur. E pasur është më mirë."

- Sophie Tucker

Kush është Themeluesja e Iam Power: Mimoza Thaqi?

NOTE:

 

Mimoza Thaqi është ndërrmarrëse e suksesshme që jeton në Tetovë, Republika Veriore e Maqedonisë. Biznesin e udhëheq bashkë me bashkëshortin Avni Thaqi dhe familjen e saj, emri I Kompanisë është Sun and Stars® e cila si veprimtari ka dyqane me veshmbathje, Fabrikën e Mbushjes së Ujit Iam Water Scardica® si dhe Akademinë e Suksesit Iam Power®.

lexo më shumë...

mimozathaqi2.png
Komunikimi është çelësi! Parashtro pyetjen tënde,
dhe ne do ju furnizojmë me materiale mësimore
dhe trajnime falas

Thanks for submitting!

3. Kesh kontakto me ne

1. Paypal

Bashkohuni me anëtarët tjerë që janë pjesë e kësaj platforme

Me mijëra anëtarë të kënaqur nga platforma jonë, I AM POWER ka ndryshuar jetën e të gjithëve që kanë mësuar nga ne. I AM POWER ju jep mësime shekullore nga mjeshtrit më të mëdhenj në botë për hapjen e biznesit tuaj, ju mundëson juve të gjeni motivimin e duhur për të marrë hapin e rradhës.

new-instagram-logo-png-transparent-light

12,600 Followers

on Instagram

1024px-Facebook_f_logo_(2019).svg.png

114000 Followers 

on Facebook

youtube-logo-png-2069.png

7500 Subscribers

on Youtube

... dhe mijëra të antarësuar në nivelet e I AM POWER

viber_image_2021-09-03_17-57-02-245.jpg

Toni Taci-ikonograf 

 

Ky kurs duhet të ketë çmimin 700 euro dhe asnjë cent më pak vetëm këtë që më tregove vlen mbi 10000 euro për mua. Sepse unë po prisja këto para por nuk e dija se vetë po i ndaloja! 

189974424_3701669389936998_7852709824566798640_n.jpg

Gramoz Mataj
Ndërrmarës

Unë vetëm nga anëtarësimi në Iam Power po që kam dyfyshuar të ardhurat e mia për 1 vit, por se paska edhe kështu ligje që mi shpjegove ti në trajnimin një në një këtë kurrë më parë se paskam dëgjuar, dhe tani e di se cila është ana shkencore e Ligjit të Tërheqjes dhe çdo fotografi për mua është shumë e qartë.

187450554_4557114697649729_526100508265000640_n.jpg

Mustafa Ahmetaj
Busines Consultant

Pasi i shpjegova disa pika lidhur me këtë kurs, i tha parteneres së tij, sdi çfarë paskam bërë deri tani dhe pse nuk kam shikuar më parë biznesin tim në këtë prizmë. Iam Power na ka ritur shumë unë tani kam të ardhura mijëra euro në biznesin tim por me këtë metodë që tani më shpjegove jam i sigurtë se do të arrijmë te shifrat mbi 20000 euro në muaj.

bujar%20shala_edited.jpg

Bujar dhe Albina Shala, Ndërrmarrës SHBA

Bujari nga një i punësuar i thjeshtë në pronar të 2 restoranteve, si ishte udhëtimi i tij me Iam Power, Lexoni më Shumë...

Testimonials

mimi

Shumë më e Fuqishme se Mendimi Pozitiv!

Dhe unë ju them të gjithëve që lexojnë këtë shkrim nëse jeni nga ata që vetëm mësoni dhe nuk bëni asgjë nga ajo që ju them ky kurs nuk është për ju, ju lutem mos e humbisni kohën tuaj për të marrë edhe 1 kurs më shumë e të mos bëni asnjë nga metodat që ju shpjegoj.

Edhe pse kjo metodë këtu është më e lehta nga të gjithat por nëse jeni dembel/e prandaj edhe nuk keni rezultate deri tani.

Sikur të kishit vepruar si Gramozi ose Mustafai ju sot do të kishit dyfishuar ose trefishuar të ardhurat... apo ndoshta ju duhet edhe një shtysë e këtij lloji që të mos ankoheni më për paratë!?????

Unë kam studiuar rreth Ligjeve të cilat ju ndihmojnë juve në çdo aspekt të jetës suaj për më shumë se  70000 orë dhe kjo që kam përmbledhur në këtë kurs është fuqia e thjeshtëzimit të këtyre mësimeve në një METODË QË FUNKSIONON GJITHMONË!

Mimoza Thaqi

NJOFTIM -

 

“Metoda në këtë kurs pa dyshim do të krijojë një rrjedhë pozitive parash në jetën tuaj, ndoshta për herë të parë ndonjëherë. Jini të përgatitur. Kur fillon kjo rrjedhje, paratë mund të vijnë aq shpejt dhe me bollëk aq të madh sa që, nëse nuk jeni gati, mund të rezultojë një gjendje shoku. Konsideroni veten të paralajmëruar. "

Me shumë përzemërsi

Mimoza Thaqi

në shërbimin tuaj përgjithmonë

 

 

P.S: Ne jetojmë sot në një botë të ndryshme nga ajo që jetuam disa vjet më parë. Me rrjedhën e vazhdueshme të lajmeve të këqija, peizazhi financiar është shumë më sfidues se kurrë. Megjithatë, gjatë gjithë kohës, njerëzit vazhdojnë të durojnë skllavërinë e tyre ndaj parave. Ky kurs është i nevojshëm tani, ndoshta më shumë se kurrë.

 

Merr më shumë info për kursin nga trajnerët tanë: https://www.mimozapower.com/aplikoni-per-iam-power

"Një kurs që duhet mësuar për këdo që dëshiron para"

Çmimi 700 Euro

( Çmimi për 50 personat e parë): 347 Euro

TANI E MERRNI ME 98 Euro dhe i përfitoni plus 12 Librat më të mirë për Suksesin tuaj.

Lloji: Kurs online

Kohëzgjatja: 2 muaj (vetë-mësim-çdo javë online)

Përfitoni: Çertifikatë-dhe më shumë se kjo nuk do të kesh nevojë për çertifikatën-sepse do të kesh para!

Gjuha: Shqip

Niveli: Master ( niveli 5 Iam Power)

Aksesi: Qasja gjatë gjithë jetës

Vendet: Janë të limituara

98 euro1.jpg
bottom of page