Bëni porosi të librave:

Mund të bëni porosinë tani që të jeni në listën tonë për porosi

Për Shqipëri Çmimi 36 Euro plus posta 5 Euro 

Për Kosovë Çmimi 36 Euro plus posta 3 Euro 

Për Maqedoni Çmimi 36 Euro plus posta 2Euro (Pagesë pasi ta merrni)

Për Vendet Tjera të Botës: 36 Euro dhe Posta 20 Euro ( Pagesë Paraprake)

Na konfirmoni porosine ne:0038975305999

Ju faleminderit për Porosinë

eurobiznesi.jpg