top of page

LIRONI AFTËSITË TUAJA

VETËBESIMI-ÇELËSI JUAJ!

nga: MIMOZA THAQI

Konferencë Online:
LIRONI AFTËSITË TUAJA
VETËBESIMI-ÇELËSI JUAJ!
Vendi: Internet Online

Si të lironi veten nga kufizimet?

"Neglizhenca për të zgjeruar këndvështrimin, i bën shumë njerëz të merren me të njëjtën gjë gjatë gjithë jetës së tyre."

Napoleon Hill

 

Çfarë do të mësoni në këtë Trajnim:

  • Pse pas shumë vitesh, Ju jeni përsëri në Vendin e Njëjtë Jetësor?

  • Ju mund të keni ndryshuar fizikisht, emocionalisht por diçka në Jetën tuaj Vazhdimisht Përsëritet!

  • Cilin buton te shtypni qe te mos ju shqetesojne me njerezit negativ.

  • Si të shkruani që njerëzit të ju besojnë?

  • Mënyrat e fuqishme për të gjetur vendin e punës që gjithnjë ëndërroni, në çdo situatë ekonomike!

  • Një formë shumë e lehtë për të falur të tjerët.

  • VETËBESIMI do t’ju ndihmojë që ju të zotëroni dhe të mbani nën kontroll gjashtë frikëra bazë, nga të cilat privohet njeriu, që janë: frika nga varfëria, frika nga sëmundja, frika nga mosha, frika nga kritika, frika nga humbja e dashurisë së dikujt dhe frika nga vdekja. Ky ligj do t’ju mësojë juve dallimin mes egoizmit dhe VETËBESIMIT REAL, gjë që bazohet te dijet e përcaktuara që zotëroni. 

Pse asnjëherë në jetë nuk i qëndroni besnik Vetes SUAJ?

A doni një plan për Suksesin tuaj?

Nga e di unë saktë se ju do të arrini sukses? Do të ju prezentoj juve asgjë më pak se një plani të lehtë për tu ndjekur për Sukses, në punë, në familje, në lidhje!

Do të merrni një thesar të njohurive të bazuara në përvojën time mbi 34 vjeçare në biznes, edhe pse kam 47 vjet por që në moshën 13 vjeçe kam filluar në botën e tregtisë.

Vetëm dy gjëra që ju nevojiten për të arritur një sukses masiv:


(I) Njohuri të specializuara
(II) Studioni një plan të saktë hap pas hapi se si të zbatoni ato që keni mësuar.

Këtë nuk do të mund ta mësoni nga njerëzit që unë kam trajnuar dhe pa integritet ata vetëm kopjojnë punën time sepse ata nuk besojnë në Veten e Tyre dhe nuk ju tregojnë Juve se unë me netë të tëra rija ti mësoj. Ju mund të jeni të sigurt për këtë.

Ata mendojnë se unë ju mësova të gjitha dhe