SEMINAR MOTIVUES ONLINE

28. MARS.2020

PRISHTINË, SWIS DIAMOND

NGA ORA:

12:00-20:00

"HARTA DERI TE

THESARI JUAJ"

SEMINAR MOTIVUES:

28. MARS.2020

PRISHTINË, SWISS DIAMOND

NGA ORA:

12:00-20:00

PSE "HARTA E THESARIT TUAJ" DO TË JU NDIHMOJË?

E VETMJA MËNYRË QË

JU NGELI PËR TË

NISUR NJË JETË NDRYSHE!

Që të përballeni me ndryshimet e mëdha që po ndodhin çdo ditë, 

Nga ajo që kam konstatuar, Njerëzit më Intelegjentë marrin pjesë në Seminare, të tjerët lexojnë libra dhe bëjnë kërkime. Por Idealja nga të gjithë janë ata që bëjnë të dyja! 

FITONI FALAS

NIVELIN 1 NË

IAM POWER

Me pjesëmarrje në këtë Seminar ju fitoni falas Hartën e Thesarit Tuaj, Udhërëfyesin për të bërë ndryshimet pozitive që çdo ditë i kërkoni.

FITONI FALAS

NIVELIN 1 NË IAM POWER!

FJALËT MË TË FORTA JANË ATA QË JU I THONI VETES.

Përderisa pjesa më e madhe e fjalëve që ju i thoni vetes janë Negative, atëherë vendosëm që në këtë Seminar të Ju dhurojmë mënyrën si të transformoni këtë vetë-biseda në Pozitive!

Kush duhet të marrë pjesë në këtë Seminar?

  • Ata që çdo ditë të vetme përballen me frikësime nga më të ndryshmet!

  • Ata që kanë lexuar shumë libra por asgjë nuk ju ndihmon.

  • "Ata që kanë sfida të përditshme në botën e sotme se kujt mund ti besojnë?”

  • Ata që duan të kenë një Udhërëfyes Pozitiv.

  • Ata që duan të shëndrojnë mendimet negative në pozitive.

Cili është Thesari Juaj, Ku Është i Fshehur ai?

Pse keni aq kohë që e kërkoni? Dhe nuk e gjeni dot?

Pse Askush nuk Ju Shfaq një rrugë të Qartë deri te Ai thesar?

Çfarë nëse në Këtë seminar juve ju jepet një Hartë e tillë?

Çdo të Thotë Thesar Për Ju?

Flori!

Diamant!

Para!

Integritet!

Vetëbesim!

Harmoni!

Lumturi!

Qëllim!

Ëndërr!

Vetëpërmbushje!

Mirëkuptim!

"A DONI NJË HARTË PËR SUKSES?"

Ju e keni atë sukses në vete, por ne do të Ju shfaqim rrugën si ta gjeni!"

 

Si unë e di për siguri se ju do të keni sukses? Unë do të ju prezentoj asgjë më pak se një Hartë e cila është shumë e lehtë për tu ndjekur e cila është për të ju dërguar te thesari juaj!

Do të dëgjoni histori të cilat shpëtuan jetë njerëzish por shpëtuan edhe jetën tonë!

* Si të largojmë Ankthin, këtë destabilizues të jetës suaj!

* Si të shmangim konfliket me njerëzi tjerë?

* Si ti ndryshojmë të tjerët që të sillen mirë me ne?

* Cili është sekreti i ushqimit me të cilin ushqehen egoistët?

* Çfarë nëse ti e ke këtë ushqim për egoistët dhe ua jep falas atyre, a mendon se kjo do të çlironte apo do të shpenzonte ty?

Ku do të mbahet Seminari?

"Në Hotel Swiss Diamond, Prishtinë"

Ky seminar nuk është vetëm të motivoheni një ditë dhe pastaj të bini gjumë! 

Por është që ju të gjeni thesarin me ndihmën time personale dhe çfarë të bëni çdo ditë.

 Duhet bërë Vetëm dy gjëra për të arritur sukses masiv:


(I) Një menyrë e Specializuar të dini se si!


(II) Të Studioni hap pas hapi planin se si të aplikoni atë çfarë e mësuat.

"HARTA E THESARIT TUAJ"

"Çmimi i arsimit paguhet vetëm një herë. Çmimi i injorancës paguhet përgjithmonë! "

Data: 28.Mars. 2020

Vendi: Prishtinë

Çmimi: € 54 nëse e Bleni Tani e Merrni me 27 €