Mrekullia prej 10⠀ sekondash është momenti që ju e kuptoni, dhe tani e merrni 100 % përgjithësinë për gjithçka në jetën tuaj. Nëse e merrni 100 % përgjithësinë për gjithçka në jetën tuaj dhe e dini, pa akuza, pa u tërbuar, pa u irrituarë apo zemruar, vetëm të dini se gjithçka në jetën tuaj e keni krijuar ju.⠀ Dhe në qoftë se ju e keni krijuar ju mund t’a ndryshoni shpejtë dhe më shpejtë, dhe kur e dini këtë dhe e merrni, e merrni ⠀ 100 % përgjegjësinë, gjithë jeta juaj ndryshon sepse tani nuk do të jeni më viktimë asnjëherë më. ⠀ ⠀ Ju ndaloni të përdorni të ashtuquajturën “misticizëm” i cili është fajësimi i influencave të jashtme për rrethanat tuaja. Mënyra se si janë kontrolluar masat është që të bënin që masa të besojë se nuk është faji i tyre, por është i qëverisë, është i ekonomisë, është i bankave, i tarifave të interesitë, janë forcat politike që ndikojnë, janë nëna dhe babai i tyre, është trauma që e kanë patur kur kanë qënë fëmijë dhe kanë rënë nga kali, ajo i ka traumatizuar ato dhe kjo ka ndikuar tek ata sot. ⠀ ⠀ Dhe ata fillojnë të thonë se është ajo, është kjo, është kjo, është ajo. Nuk jeni ju, ju jeni një viktimë nuk është faji juaj, kështu kontrollohen masat që të bëjnë njerëzit të besojnë se nuk është faji i tyre, sepse nëse i bën që të⠀ besojnë se nuk është faji i tyre, se situatat e tyre nuk janë shkaktuar nga ata, ju i thoni atyre se ata nuk kanë fuqi dhe nuk kanë kontrollë që të ndryshojnë, dhe kështu i mbanë ata në hamendje, në një nivel ku ata asnjëherë nuk rritën. Kur ju i fuqizoni njerëzit, ashtu siç jam duke bërë unë me ju në mënyrën siç më është bërë mua, kur mua mu mësua dhe e kuptova se unë kam 100 % aftësi krijuese, se unë jam një krijues, dhe unë jam përgjëgjës për çdo gjë në jetën time, qoftë ajo pozitive ose negative, dhe çfardo që të ketë ndodhur unë e kam krijuar atë. ⠀ ⠀ Dhe nuk ka asgjë për t’u brengosur, nuk ka ndonjë çështje shumë të madhe, sepse në qoftë se unë kam krijuar një shkatërrim, në të njëjtën mënyrë aq lehtë mund t’a përdorë trurin tim të emitojë frekuenca dhe t’a shëndrrojë këtë shkatërrimë në triumfin më të madhë të të gjithë kohërave, me shpejtësi më të madhe që të kënaqem gjatë këtij procesi. Dhe në mënyrë absolute unë mund të kem argëtimin me të madh duke e luajtur këtë lojë që ne e quajmë të jetosh në planetin tokë. PS: Për ju që e keni Nivelin 1 ju sugjeroj të ridëgjoni Audio 6 dhe 7 përsëri e përsëri nëse jeni duke pritur manifestimin e një dëshire tuajën, dashuri, makine etj. Merrni këto materiale të fuqishme që do të ndryshojnë perceptimin tuaj, do të largojnë bllokimet dhe sfidat dhe do të sjellin një jetë më të mirë. Suksesi është një vendim për më tej. Ti vendos. 😊 Aplikoni në linkun : https://www.mimozapower.com/ofertaspeciale
top of page
To see this working, head to your live site.
Edited: Aug 21, 2020
Ju jeni krijuesi i fatit tuaj dhe krijues i eksperiencës tuaj, ju duhet të merrni 100 % përgjithësi.⠀
⠀
Ju jeni krijuesi i fatit tuaj dhe krijues i eksperiencës tuaj, ju duhet të merrni 100 % përgjithësi.⠀
⠀
0 comments
Like
Comments
bottom of page