SHIKONI OFERTAT AKTUALE

Me çdo blerje të pakove dixhitale:

Me 1 Pako: Fitoni falas një Libër Fizik: Shkenca e Pasurimit, Shkenca e Madhështisë dhe Dollarët më Duan mua.+posta

​

Me çdo blerje të 2 Trajnime fitoni falas Librin:

Mposhtja e Djallit. +posta

​

Dhe me Çdo Blerje të 3 produkteve fitoni Falas

Ligjin e Suksesit në 16 Mësime. +posta

Gifts

POROSI TĂ‹ LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

PĂ«rfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

4 LIBRA.png

TRAJNIMI PĂ‹R BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌