top of page
344879120_1706693769790053_5641722920525687024_n.webp

Çfarë përfitoni nga kjo ofertë:

 • 283-Trajnime

 • Niveli 1 në Iam Power

 • audio/video/libra

 • ushtrime/testime/teknika lirimi

 • Anëtarësim i përhershëm

1. Takim 60 min në ZOOM- Me Mimoza Thaqin __500€

2. Përfitoni Nivelin 1 në Iam Power-Harta e thesarit tuaj (anëtarësim i përhershëm Falas)____________ 500€

3. Përfitoni trajnimin Stresi si ta menaxhoni, trajnim 4 javor_____ 99€ 

4. Përfitoni Harmonia Familjare_223

Çmimi Total:                1322 €

Të gjitha i merrni për:  199 €

pagësë e menjëhershme

Dëshironi që Mimoza të punojë drejtpërdrejt me ju për t’ju ndihmuar të krijoni biznesin, jetën, qetësinë dhe suksesin tuaj. Mimoza ka punuar me kompani, folës më të mirë, tregtarë, trajnerë, konsulentë dhe autorë për të markuar dhe përshpejtuar biznesin e tyre në kohë rekord. Ajo është Mentore e Mentorëve.

GJËRAT E PARA NË FILLIM:
 
Ekziston një forcë në univers, që kur thirret në një mënyrë specifike, ka fuqinë t'ju japë gjithçka që dëshironi - GJITHÇKA Kjo forcë shpesh quhet Fusha.
 
Për momentin nuk e keni idenë se si ta bëni Këtë Fushë të bëjë ofertën tuaj - të paktën vazhdimisht.

Siç dëshmohet nga f
akti që ju NUK po jetoni jetën tuaj ideale të ëndrrave tani.

Por, çfarë nëse do të kishte një mënyrë për të bërë fjalë për fjalë një porosi direkte nga kjo fushë…

Për çdo gjë që dëshironi? 

E kam seriozisht - ka absolutisht një mënyrë për të përdorur Fushën si shërbimin tuaj personal të portierit…për t'ju dhënë GJITHÇKA që dëshironi.

Dhe në këtë trajnim, unë do t'ju tregoj saktësisht se si ta bëni këtë. Në mënyrë të veçantë, unë do t'ju ndihmoj të përdorni këtë Fushë për t'ju siguruar dy gjërat që janë më të vështirat për t'i arritur shumica e njerëzve: Dashuria dhe paratë.

345900130_5985747744871485_5395311094698582819_n.jpg
viber_image_2023-01-16_18-30-48-480.jpg

Mimoza

Thaqi

Unë jam këtu për t’ju ndihmuar të fitoni në jetë dhe biznes.

UNË JAM FUQIA

Shihemi në Suksese

Mimoza Thaqi

KUSH ËSHTË Mimoza Thaqi?

Gjatë 13 viteve të fundit ka studiuar mbi 75920 Orë- Formulat e suksesit nga njerëzit më të suksesshëm që kanë jetuar në Tokë. Nëse një gjë e mëson 10000 Orë bëhesh Mjeshtër. Ndërsa Mimoza ka kaluar këtë limit 7 herë.

 Kjo e bën që ajo të jetë e kualifikuar të ju mësoj juve formulat e suksesit dhe lumturisë. 

 Ka Me miliona ndjekës në rrjetet sociale nga e gjithë bota, të cilët marrin ajrin e frymëzimit çdo ditë nga shërbimi i pashterur i saj.

 Dhe ndihmon njerëzit e fuqishëm të arrijnë Ëndrrat!

Fuqia e saj është Integriteti, Lojaliteti, Besueshmëria, Vetëbesimi, këto janë përbërësit që ju nevoiten për super sukses. 

 1. Sipërmarrëse.

 2. Mentore e  mrekullive.

 3. Mentore e Mentorëve

 4. Folëse profesionale-specialiste dhe mjeshtër për frymëzim.

 5. Themeluse e Iam Power- Akademi për Vetëzhvillim dhe Sukses.

 6. Autore dhe përkthyese e librave të saktë për Sukses!

 7. Krijuese e Milionerëve.

 8. Ndërtuese Jetësh.

 9. Ajo nga e cila tmerohet Errësira.

 10. Sjellëse e dritës.

bottom of page