top of page
LOGO.png

"Çlirohu-nga problemet me paratë përgjithmonë"

Krijo rrejdhë të parave të pandërprerë në jetën tënde!

Përdorni Ligjin e Tërheqjes për JU.

Mësoni formën shkencore të këtij Ligji!

JETË NDRYSHUES: I Pari & i Vetmi  “Kurs-SHQIP” Që ju bën të Siguroni Rrjedhë masive dhe të pakufizuar të parave në jetën tuaj! Tani! Shpejt!
fshini plotësisht shqetësimet tuaja financiare përgjithmonë ... si magji!

98 euro1.jpg

Çfarë përfitoni nga KY TRAJNIM?

Asnjëherë më mos u shqetësoni për paratë!

Le të zhduket çdo shqetësim për çështjet financiare nga jeta juaj ... një herë e përgjithmonë, si një ëndërr e keqe! Kjo eshte. Kjo është ajo që ju keni uruar dhe shpresuar. Kjo është bileta juaj për prosperitet. Më në fund, liria financiare është e juaja nëse e dëshironi.

Sistemi i vërtetuar - Rezultate të garantuara!

 

Merrni këtë kurs dhe do të zbuloni një metodë që ndryshon jetën, e sigurt që do të prodhojë një vërshim masiv parash në jetën tuaj. Bërja e kësaj metode është e lehtë. Në fakt, është argëtuese. Dhe nuk keni nevojë për para tani për të filluar, as një qindarkë! Këto janë deklarata të forta, por të vërteta.

Sekreti tani është zbuluar!

 

Asnjë person në dhjetë mijë nuk e di për këtë metodë. Dhe ata që e bëjnë nuk po tregojnë. Mimoza Thaqi deklaron: “Mjaft më ashtu! Unë Po flas! ”

6e633a235ea0d523078e667b9f84f15b-blue-ch
6e633a235ea0d523078e667b9f84f15b-blue-ch
6e633a235ea0d523078e667b9f84f15b-blue-ch
Asnjëherë më mos u shqetësoni për paratë!
Na kontaktoni!

Ju keni nevojë për këtë kurs!

6e633a235ea0d523078e667b9f84f15b-blue-ch

Ndryshe nga kurset që përmbajnë udhëzime të përgjithshme, mendim pozitiv dhe biseda motivuese, ky kurs ju jep udhëzime.

 

Ju tregon, hap pas hapi, saktësisht se çfarë të bëni dhe si të veproni për këtë.

 

Nëse jeni serioz në lidhje me sigurimin e një fluksi të madh parash në jetën tuaj, ky kurs është një domosdoshmëri.

 

Nëse nuk keni marrë ndonjë kurs ose libër të orientuar drejt parasë gjatë gjithë jetës tuaj, ky duhet të jetë ai.

Ju kurrë nuk do të keni nevojë për një tjetër!

"Një kurs që duhet mësuar për këdo që dëshiron para"

6e633a235ea0d523078e667b9f84f15b-blue-ch

Ky kurs do të heqë një peshë të madhe nga supet tuaja, peshën e shqetësimit. Nëse jeni si shumica e njerëzve, shqetësoheni shumë për paratë. Dhe shqetësimi është gjithmonë atje, ndonjëherë i pranishëm.

Tani, ju do të eliminoni të gjithë atë energji të humbur nga jeta juaj. Shqetësohuni për diçka tjetër nëse është e nevojshme, por nuk do të keni më nevojë të shqetësoheni për paratë.

 

Mendoni për ndryshimin që kjo do të bëjë në jetën tuaj dhe në jetën e atyre përreth jush. Më në fund, do të jeni në gjendje të relaksoheni dhe ta merrni me qetësi. Do të keni kohë dhe burime për të bërë gjithçka që zgjidhni. Më në fund, ju mund të jetoni jetën që keni dashur gjithmonë.

"GJUHA-SHQIP- e vërtetuar shkencërisht nëndija proceson më mirë në gjuhën amëtare"

6e633a235ea0d523078e667b9f84f15b-blue-ch

"Një kurs që duhet mësuar për këdo që dëshiron para"

Çmimi 700 Euro

( Çmimi për 50 personat e parë): 347 Euro

TANI E MERRNI ME 98 Euro dhe i përfitoni plus 12 Librat më të mirë për Suksesin tuaj.

Lloji: Kurs online

Kohëzgjatja: 2 muaj (vetë-mësim-çdo javë online)

Përfitoni: Çertifikatë-dhe më shumë se kjo nuk do të kesh nevojë për çertifikatën-sepse do të kesh para!

Gjuha: Shqip

Niveli: Master ( niveli 5 Iam Power)

Aksesi: Qasja gjatë gjithë jetës

Vendet: Janë të limituara

"GJUHA-SHQIP- e vërtetuar shkencërisht nëndija proceson më mirë në gjuhën amëtare"

6e633a235ea0d523078e667b9f84f15b-blue-ch

"Unë kam qenë e varfër dhe kam qenë e pasur. E pasur është më mirë."

- Sophie Tucker

Kush është Themeluesja e Iam Power: Mimoza Thaqi?

NOTE:

 

Mimoza Thaqi është ndërrmarrëse e suksesshme që jeton në Tetovë, Republika Veriore e Maqedonisë. Biznesin e udhëheq bashkë me bashkëshortin Avni Thaqi dhe familjen e saj, emri I Kompanisë është Sun and Stars® e cila si veprimtari ka dyqane me veshmbathje, Fabrikën e Mbushjes së Ujit Iam Water Scardica® si dhe Akademinë e Suksesit Iam Power®.

lexo më shumë...

mimozathaqi2.png
Komunikimi është çelësi! Parashtro pyetjen tënde,
dhe ne do ju furnizojmë me materiale mësimore
dhe trajnime falas

Thanks for submitting!

3. Kesh kontakto me ne

1. Paypal

Bashkohuni me anëtarët tjerë që janë pjesë e kësaj platforme

Me mijëra anëtarë të kënaqur nga platforma jonë, I AM POWER ka ndryshuar jetën e të gjithëve që kanë mësuar nga ne. I AM POWER ju jep mësime shekullore nga mjeshtrit më të mëdhenj në botë për hapjen e biznesit tuaj, ju mundëson juve të gjeni motivimin e duhur për të marrë hapin e rradhës.

new-instagram-logo-png-transparent-light

12,600 Followers

on