top of page
47 euro.jpg

BLENI 4 LIBRA
DHE FITONI FALAS KURSIN QË SHPËTON FAMILJEN TUAJ
 

47€
 


"Çfarë përfitoni NËSE e bleni Sot?

love novel book cover - Made with PosterMyWall.jpg

1.PËRFITONI FALAS

TRAJNIMIN 4 JAVOR

KUSH DUHET TË MERR KËTË TRAJNIM?

  • Pavarësisht nëse jeni aktualisht beqar, në një lidhje afatgjatë, i martuar ose i divorcuar së fundmi, keni fuqinë për të ndërtuar një marrëdhënie të shëndetshme, të lulëzuar dhe argëtuese që zgjat një jetë të tërë.

  • Ju jeni me një person special dhe doni që kjo lidhje të ritet në dashurl.

  • Ju jeni në një lidhje serioze dhe po përballeni me disa sfida, apo vështirësi.

  • Ju jeni në martesë dhe jeni i devotshëm por doni një lidhje më të fortë dhe më pasionante.

LIBER PUNE LUMTURIA NE FAMILJE.png

2. PËRFITONI FALAS

LIBËR PUNE ELEKTRONIK 

Pavarësisht nga sfidat me të cilat përballeni në jetën tuaj personale, zgjidhja themelore është të filloni me JU.

harmonia ne familje2.png

4. PËRFITONI FALAS

VIDEO ME AFIRMIME PËR LUMTURINË PËR TË FËMIJËT 

Fëmijët janë si sfungjeri, truri i tyre është i pastër dhe çfarë ju ti thoni sot do të jetë e ardhmja e tyre nesër.

harmonia familjare .png

5. PËRFITONI FALAS

VIDEON E SEMINARIT HARMONIA NË FAMILJE

Ky seminar është për të gjithë ata që janë në lidhje ose nuk kanë lidhje akoma apo kane patur lidhje dhe kane frikë të rifillojnë...

 

Është mësimi më i vlefshëm në jetë që do ta dëgjoni për HARMONINË familjare, është thelbi, qeliza e çdo hapi tjetër që do të ndërrmerrni.

 

Sa do që të mundoheni për të arritur sukses nëse partneri juaj është kundër jush do të dali fjala e tij/saj sepse ai/ajo me bindje të plotë të thotë se do të dështosh dhe pastaj të thotë a të THASH!

meditimi magnetik.jpg

6. PËRFITONI FALAS

MEDITIMI MAGNETIK

Bëjeni këtë Meditim gjithmon kur doni të manifstoni shëndetin, harmoninë apo paratë.

Së paku 8 persona duhet të jenë pjesë e këtij meditimi.

meditim per femijet.png

7. PËRFITONI FALAS

BESONI NË VETE DHE NË FËMIJËN TUAJ

Dëgjoni këtë audio dhe jepni dashuri gjithmon fëmijëve tuaj. 

Ushtrimi i frymemarjes.jpg

8. PËRFITONI FALAS

USHTRIMI I FRYMËMARJES

Bëni këtë ushtrim çdo mëngjes.

HARMONIA NE FAMILJE LIBER PUNE 2.png

9. PËRFITONI FALAS

LIBËR PUNE ELEKTRONIK 

1Libër Pune 1: Kur burrat dhe gratë janë në gjendje të respektojnë ndryshimet e tyre, atëherë dashuria ka një shans të rritet.

SI MOTIVOHEN BURAT.png

10. PËRFITONI FALAS

LIBËR PUNE 2

Çfarë do të mësoni në këtë Seminar: PSE U TITULLUA HARMONIA FAMILJARE... Pse pa këtë asset çdo gjë që do të arrinë do të jetë shprazëtirë e përhershme?

harmonia.jpg

BLENI 4 LIBRA
DHE FITONI FALAS KURSIN QË SHPËTON FAMILJEN TUAJ
 

47€
 

bottom of page