Porosi Paraprake

Botimi i dytë del pas 1 muaji, mund të bëni porosinë tani që të jeni në listën tonë që kur të botohet të jua nisim, me postë.

Për Shqipëri Çmimi10 Euro plus posta 5 Euro ( Pagesë pasi ta merrni)

Për Kosovë Çmimi10 Euro plus posta 5 Euro (Pagesë pasi ta merrni)

Për Maqedoni Çmimi10 Euro plus posta 2.5 Euro (Pagesë pasi ta merrni)

Për Vendet Tjera të Botës: 10 Euro dhe Posta 13 Euro ( Pagesë Paraprake)

ligji i SUksesit 10EURO.png

Ky Botim do të jetë me Kapak të Hollë

Nga Botimi i Parë ka vetëm edhe disa Kopje

Çmimi i tyre është 30 Euro Plus Posta

HYRJE PËR ANËTARËT PREMIUM

niveli 1.png
niveli 2.png
niveli 3.png
niveli 4.png
WEBINARET.png

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌