Çdo fëmij i sapolindur vjen me mesazhin se Zoti ende nuk eshte zhgenjyer nga Njerezit!

Mimoza Taqi May 8, 2017 at 8:49 AM ·

Integriteti nuk eshte diçka që arrihet duke lexuar disa libra fetar apo te guruve imagjinarë, Integriteti është kur të japësh fjalën dhe ta thuash atë ti përmbahesh asaj!


Mimoza Taqi May 8, 2015 at 10:20 PM ·

Çdo fëmij i sapolindur vjen me mesazhin se Zoti ende nuk eshte zhgenjyer nga Njerezit!


Mimoza Taqi May 8, 2015 at 10:14 PM ·

Epo nuk kan qene kot te medhenj... MOS TE LUTEMI QË TË JEMI TË MBROJTUR NGA REZIKU...POR TË LUTEMI QE TË JEMI TË GUXIMSHËM KUR TË BALLAFAQOHEMI ME TO.

Çdo gjë vjen te ne që na takon neve. Nëse ne krijojmë kapacitetin për ta pranuar..Tagora...

Tani thash me pare ose jo...pershtatja e frekuencave!!!

Nëse jemi në frekuenca zemërimi nuk pranojmë dot gëzim...
163 views

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌