TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

Çdo gjë në jetë është e njëjtë, si jeta si shoqëria si biznesi.

Cilin e do fëmija më shumë, prindi që e adaptoi dhe e riti kur ai kishte nevojë, apo prindin që e braktisi?

Cilin njeri ne duhet të vlerësojmë më shumë atë që na ndihmoi kur kishim nevojë, apo ata që na u afruan kur ne u ritëm?

Cilin konsumator ne duhet të vlerësojmë më shumë, atë që na besoi që në ditën a parë, apo ata që u afruan sepse i imponoi klienti i tyre?

Çdo gjë në jetë është e njëjtë, si jeta si shoqëria si biznesi. Plot llum e pisllëk për të pastruar nga vetja për të arritur atë që do.


Pastroni gjithe bllokimet e jetes suaj me Iam power

Aplikoni ketu per nje seance konsultative falas.
173 views0 comments

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌