TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

Çdo gjë shkrihet nga dashuria, sepse dashuria është energji e lartë ❤️

Çdo gjë shkrihet nga dashuria, sepse dashuria është energji e lartë ❤️

Kur sfida te ju godas, ajo eshte ketu qe ju ta doni, dhe thuaj- te dua vetem ashtu si une di te dua ☺️

Cdo fare, ka kohen e mbjelljes, punes, lodhjes, ushqimit, ujitjes, pastaj kohen e pritjes duke u lutur qe kushtet te jene te duhura qe fara te filloj te ritet, e kur del ne siperfaqe🌷 perseri duhet punuar duke larguar barishtet qe se lene te ritet, duke u lutur perseri qe moti te jete i mire.

Ne mund te bejme ate qe dime te bejme por te korrurat do ti sjell Zoti. 🙏


Ne qofte se je loguar ne faqen tone, ti ke mundesi te lexosh dhe degjosh audio qe jane falas ne faqen https://www.mimozapower.com/anetaret-iam-power .


Nivelin 1,2 dhe 3 vecse i kemi zbritur cmimet deri ne 66%. Mimoza para 10 vitesh gjithashtu nuk ka pasur mundesi qe te blej programe me mija dollare te shtrejta, por ajo ka kursyer pa arsyetime.

Keto programe qe ne i japim per 33 EURO jane informacione mija dollareshe.


Shpresojme qe te kuptoni vleren e ketyre mesimeve fantastike. "Ai qe eshte i mire ne arsyetime eshte i keq ne te berit e puneve mire"


Shihemi ne suksese, I am Power

85 views0 comments

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌