Çdo Njeri Ka Ëndërra Që Ti Realizojë Ato Duhet Thjesht të Ndaj Nga Koha e Tij dhe të Mësoj Si të Arr

Houston TX, 28 dhe 29 Janar 2016, perfundova Trajnimin e Mjeshtrimit te Suksesit : Te folurit ne Publik Profesional , nje nga programet me te specializuara Elite per kete lemi, dhe nga ky program isha e nderuar te marr chertifikaten dhe kete PIN si nje nga 100 themeluesit e Spikereve te GIN e vlefshme per gjith Boten.– just prior to “Be, Do, & Have It All!” Thank you GIN, for this amazing oportunity.

Ky trajnim profesiona kishte këto tema:

Si të bëjmë shitje të suksesshme Si industria e biznesit me të vërtetë  funskionon

Si të krijoni një prezantim shitje Si të ndërtoni produkte profesionale për të shitur Si të bëheni një Autor Si të ndërtoni një Perandori nga Biznesi juaj Shihemi në Sukses

Mimoza Thaqi

Themeluese e klubit Iam-Power1 view

HYRJE PËR ANËTARËT PREMIUM

niveli 1.png
niveli 2.png
niveli 3.png
niveli 4.png
WEBINARET.png

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌