top of page
2023.PNG

Çdo paqartësi që keni këto ditë do të ju largohet dhe një botë tjetër do të hapet për ju.

Nga e marr unë entuziazmin në këto ditë kur shumica merren me atë që ndodh jashtë nesh, është sigurisht nga Zoti dhe Falenderimi ndaj tij për njerëzit që mi solli ne jetë këtë kohë, librat që mi solli këtë kohë, mësuesit fantastik që janë me mua këtë kohë.

Dhe për këtë do të flas më shumë në konferencën me 18 Prill dtth edhe 2 dite ju ndan nga një Event fantastik dhe i jashtezakonshëm sa i përket ndryshimit tuaj të mrekullueshëm. Po bënim me Avni Thaqi pika te prezentimit dhe vertet ndihemi krenar qe kemi mundesine te ndajme nje mrekulli te tille me ju.

Ajo që na ndihmon neve keto kohë do ju ndihmojë edhe juve shume dhe me shume vetebesim e them Jashtezakonisht shumë! Eshte e dyta pas ushqimit qe hani! Si qe smund te jetoni pa ushqim te mire edhe mendja vdes pa ushqim te mrekullueshem! Nuk e kemi të drejtën ta ndajmë me të gjithë sepse është material i licencuar vetëm për Iam Power, prandaj bashke me konferencen ju japim falas Nivelin 1. Dikush nuk do te mësojë më shumë dhe kjo është ok me ne, por dikush është i etur për dituri konstruktive, sepse gjithe pasurinë materiale mund ta humbisni ndersa atë që do ta keni në mendjen tuaj nga Dituria e Jashezakonshme do të ngelet me ju gjithmonë dhe ju mund të fitoni nga çdo situatë.

Nuk mund ti shkruaj këto fjalë nëse se kam idenë për çfarë flas, por po flas më realisht se kurrë dhe çdo gjë që do ta dëgjoni do ti përkas asaj për të cilën ju sot keni nevojë.

Çdo paqartësi që keni këto ditë do të ju largohet dhe një botë tjetër do të hapet për ju. Një botë e mundësive. Shihemi me 18 Prill ne Ora 15 në konferencën Online Udhehiq Veten ne Kohera Krizash dhe të tjerët që kanë nevojë për udheheqjen tënde. Me shume perzemersi Mimoza dhe Avni Thaqi P.S.: Nëse doni të jeni pjesë e kësaj konfernece kontaktoni Marsida Toptani Mimoza Muja dhe Dori Taci358 views6 comments

Recent Posts

See All

6 Comments


Jeni e mrekullueshme Mimoza!❤❤

Te pergezoj per punen, angazhimin.....qe po e beni vazhdimisht!

Like

Linda Latifi
Linda Latifi
Apr 16, 2020

E mrekullueshme je Mimoza 💗

Like

e mrekullueshme 🙏🙏🙏

Like

❤🙏🏆🌻

Like

Dhimiter Laska
Dhimiter Laska
Apr 16, 2020

E mrekullueshmja Mimoza Thaqi.eshte fat qe te kemi.

Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page