top of page
2023.PNG

Çfarë është Mirënjohja dhe cilat jane benefitet e saj.

Jeta mirënjohëse është një mënyrë jetese e cila na kërkon të vërejmë gjithçka që është tashmë e pranishme dhe e bollshme - nga gjërat më të vogla të bukurisë deri tek bekimet më të mëdha - dhe duke vepruar kështu, të mos marrim asgjë për të mirëqenë.


Ne mund të mësojmë të përqendrojmë vëmendjen tonë dhe të pranojmë se jeta është një dhuratë.


Edhe në kohëtsfiduese , të jetuarit me mirënjohje na bën të vetëdijshëm dhe të disponueshëm për mundësitë që janë gjithmonë në dispozicion; mundësitë për të mësuar dhe rritur, dhe për të zgjeruar veten me kujdes dhe dhembshuri ndaj të tjerëve.


Jeta Mirënjohëse mbështetet nga praktikat e përditshme , mjetet , zakonet e mendjes dhe sjelljet që mund të mësohen, përkthehen dhe zbatohen në shumë aspekte të jetës sonë. Gjithashtu ushqehet në bashkësi dhe në marrëdhënie .


Veprimet e vogla, mirënjohëse çdo ditë mund të na lartësojnë, të bëjnë një ndryshim për të tjerët dhe të ndihmojnë në ndryshimin e botës.164 views0 comments

Comentários


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page