Çfarë është një trajner i zhvillimit personal në Iam Power?

Në mënyrë që të kuptojmë se cili është një trajner i zhvillimit personal, është e rëndësishme të kuptoni se çfarë është zhvillimi personal. Zhvillimi personal përfshin të gjitha aktivitetet që përmirësojnë vetëvlerësimin, mirëqenien dhe marrëdhëniet e një personi. Është kjo, pavarësisht nga ajo zonë që ju mbuloni, ato do të përfshihen gjerësisht nën këto 3 kategori. Kushdo që po bën përpjekje aktive për të përmirësuar jetën e tij, merr pjesë aktive në zhvillimin personal. Një trajner i zhvillimit personal në thelb i udhëzon ata gjatë rrugës.

Si trajner i zhvillimit personal së pari do të kuptoni gjendjen aktuale të klientit tuaj, ku janë dhe ku dëshirojnë të jenë në të ardhmen. Pas zonimit në zonën specifike që ata duan të përmirësohen, ju do t'u jepni atyre strategji për të ndjekur dhe mbajtur ata përgjegjës. Ju jeni si mentori i tyre personal që do të jetë atje me ta në çdo hap të rrugës dhe t'i ndihmoni ata së bashku. Ju do të jeni modeli i roleve që ata do të shikojnë.


LEXO MË SHUMË SI TË BËHESH NJË TRAJNER231 views

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌