top of page
2023.PNG

Çfarë ndodh në IAM POWER 🏆

Ditën që e kam kuptuar se çka është klubi Iam Power, isha e impresionuar dhe nga atëherë nuk munda te ndaloja këtë rrugë, të deshiruarit te mesoj më shumë.

Kur zbulova se Mimoza dhe Avni Thaqi e kishin themeluar këtë klub të quajtur I am Power e ndjeja qe është një klub i veqant.

Çdo herë qe i lexoja mësimet e ketij klubi gjithmonë Entuziasmohem dhe ndihem e inspiruar.


E kaluara ime ka qenë gjithmonë e zbrazët, isha në kërkim të kësaj dhe nuk e dija se çfarë kërkoja.

Derisa rash në kontakt me Mimozen dhe zbulova këtë kurs të mrekullueshëm Nivelin e parë 185 mësime.

Dhe gjithmonë marrë shembullin e komunikimit te parë qe kisha me Mimozën, se si ajo hapi ura dhe dritare të reja në këndëveshtrimin tim.


Pavarsisht që siç thash jeta ime kishte sfida dhe veshtirësi ,ajo më bëri të kuptoj qe unë shumë të tjerë jemi me fat qe jemi ballafaquar me këto sfida dhe nuk jemi kthyer emocionalisht ndaj gjithë ketyre sfidave.

Aty e kuptova qe lumturia dhe energjia ime pozitive gjithmonë ka mposhtur merzinë dhe energjinë negative. Nga atëherë nuk paragjikoj të tjerët, kam dhembshmeri dhe respekt për njerëzit e tjerë, jam në paqe dhe qetësi.


Marr përgjegjsi atë çka ndodh në jetën time dhe kur nuk jam në gjendje ta kap vetën.

Më pëlqen ndjenja më shumë se me më parë dhe kam ndjenjën e thellë të Vetëbesimit se gjithçka dotë jetë mirë sepse të ndryshojë gjithçka qe dua dhe zgjedhja është e imja.

Ju bëheni ajo çka mendoni në të shumtën e kohës.

Çfarëdo që mendja juaj mund ta krijojë dhe mund ta beni vetën të besojë është e mundur, atëherë ju mund të arrini atë. Besoni se do të keni sukses dhe ju do të keni.

Prisni sukses besoni në veten tuaj. Mbani sytë në ëndrrën tuaj.

Suksesi është një vendim më afër teje.


Nëse merrni vendim të vërtetë do të arrini atë që deshironi, atëherë ju do te zgjoheni më herët, do te shkoni në shtrat më vonë, dhe do të kaloni çdo moment duke punuar në arritjen e qellimeve tuaja.

Ju do të keni obsesion madhështor në arritjen e asaj që deshironi.

Gjithçka që sapo thash, përmban çdo sekret qe duhet ta dini për të manifestuar të gjitha ëndrrat tuaja dhe do te bëheni te pasur të shëndetshem dhe të lumtur.

Mendoni për këto fjalë.

Çfarëdo qe mendja juaj mund të krijojë dhe mund ta bejë veten të besoj mund ta arrijë.

Atëherë ju jeni në frekuencë dhe të manifestohet ne jetën tuaj.

Për aq kohë sa nuk dyshoni. Dyshimi ngadalson procesin e manifestimit dhe pengon ëndrrën tuaj dhe mos lejoni qe dikush ta vjedhë ëndrrën tuaj.


Ti mund ta bësh.

Është shumë e rëndësishme që këto mesazhe të lexohen dhe të kuptohen, por jo ti mbajmë përvete por ti ndajme gjithmonë gjatë komunikimit me të tjerët. Inspironi që të inspiroheni, doni që të ju duan, respektlni që të ju respektojnë dhe kështu do të mbretëroj lumturia gjithmonë.


Nga Diana Bellanica


Mos harroni te na ndiqni ne https://iampower.al/manifestoni-mrekullite/ , seminari madheshtor eshte pak dite larg!

293 views0 comments

Comentários


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page