top of page
2023.PNG

Çfarë ndodhi në Seminarin e Ëndërrave në Tetovë?

Së pari, të gjithë pjesëmarrësit nuk e besonin çfarë dëgjojnë, dhe kanë paguar një çmim aq të ulët.


Pse kemi bërë këtë ata e kuptuan nga gjithë ajo që ndamë me ata. Sepse ju qartësuam se si duhet krijuar një produkt, një biznes dhe cila është forma e duhur për të arritur SUKSES.


Çdo gjë reale, përvojë dhe kapërcim problemesh. Nuk kishte asnjë metodë me të cilën i bëmë të ndihen mirë ose keq. Nuk bëmë çfarë kemi bërë në seminaret tjera por këtu konkretizuam çdo gjë me hapa të saktë.


Sepse kur qëllimi është i drejtë, dhe ndjenja është pozitive nuk ka rëndësi çfarë fjalësh përdor për të ringritur fuqinë që fle brenda individit.


Pasi deshëm me këtë seminar të mbrojmë privatësinë e pjesëmarrësve dhe rrugën deri te ëndërra e tyre nuk bëmë fotografi. Edhe dëshmitë e tyre janë anonime. Do të jenë publike kur ato të bëjnë diçka me hapat që ju shfaqëm.


Ata që do të shprehen pas një kohe se kanë gjetur fonde nëse do të jenë mirënjohës për atë që mësuan do të ndajnë përvojën e tyre me të tjerët përndryshe vetëbesimi i tyre akoma do të jetë në lëkundje dhe do të qëndrojnë në anonimitet.


Më poshtë po shfaqim disa dëshmi:


"Mimoze & Avni, ju falenderoj nga toka ne qiell, per seminaret qe i mbani me qellime te mira e te mrekullueshme per ata qe duan te rriten. Seminari i fundit kishte shume info per te cilat une ju jam mirenjohese shume. Ju dua dhe shihemi ne suksese. 😊"


"Në këtë Seminar mësuam artin e komunikimit, si të hapim biznesin dhe si të bëjmë prezentimin e idesë sonë te investitorët.

Për tu përballur me frikën e refuzimit dhe çfarë na nevoitet, na u mësua pikat e fondeve që as idenë më të vogël nuk e kishim patur se ata ekzistojnë."


"Sot kemi kaluar një ditë të bukur dhe shumë frymëzuese. Kemi dëgjuar rrugëtimin e Mimozës dhe Avniut drejt suksesit. Ju faleminderit shumë për sinqeritetin tuaj në prezentimin e arritjeve tuaja.

Si të prezentojmë idenë tonë ndaj personave që mund të investojnë në idenë tonë."


"Seminar që më tronditi krejt nga Zona e Konforit. Më bëri që të ris pa frikë ëndërrën time dhe të besoj se mund të arrij.

Ishte një eksplodim mendje dhe më riti besimin për të gjetur mundësitë reale që kam për të gjetur financat.

më bëri të dal nga zona e mësimit dhe të veproj.

Pa veprim, karakter, dhe diciplinë ti asnjëherë sdo të arrish"


"Pikë së pari në këtë seminar u ndjeva mirë, e ndjeva energjinë pozitive gjatë tërë kohës. Dhe mund të them se ka qenë e shtunja ime e parë ndryshe prej të gjithë të tjerave.

Gjëja e parë që mësove ishte se unë mund të bëj diçka ndryshe për veten time, familjen time dhe më pastaj për shoqërinë.

Unë gjithmon kam thënë se një ditë do të bëj ndryshimin e kjo ka dallim të madh"PS: Që të jeni pjesë e siminarit të njëjtë me 4 Prill 2020 Aplikoni tani.424 views3 comments

Recent Posts

See All

3 комментария


Shehrie Hoxha
Shehrie Hoxha
09 мар. 2020 г.

Prsh Znj.Mimoza. A do te kete edhe ne Prishtine nje seminar te ketij lloji.

Лайк

Bess  Shabani🇽🇰🇨🇭
Bess Shabani🇽🇰🇨🇭
09 мар. 2020 г.

Une skam qen ne kete seminar por i lexova te gjithe komentet e pjesmarrsve aqe shume murrit vet besim pa qen aty por te kisha qen nuk di si dot veproja me ato informacione qe ta eksplodojne mendjen

Лайк

Nertila Zaranjaku
Nertila Zaranjaku
09 мар. 2020 г.

Me beri shume pershtypje aty ku shkruhet “ Pa veprim, karakter, dhe dicipline ti asnjehere sdo te arrish” shume e vertet 🥺🥰

Лайк
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page