Çfarë rezistoni vazhdon, çfarë vëzhgoni zhduket.

Çfarë rezistoni vazhdon, çfarë vëzhgoni zhduket.

Kur rezistoni energjine ju e vendosni aty, sa me shume e rezistoni aq me shume e beni reale, kur i hapni syte ta shikoni zhduket.

Ndalon te kete formen ilusive.

Kur ju te shikoni diçka vërtet ta shikoni ju do të shikoni përmes saj dhe çdo iluzion që mban për ju nuk ju le asgjë përveç realitetin e fundit në anën tuaj.

Në Ballafaqim me realitetin e fundit, iluzioni nuk ka fuqi, nuk mund të ju mbaj në kapjen e tij, ju e shikoni te verteten e saj, dhe e verteta ju liron.


Cfare dtth, prandaj mos rezistoni por ktheheni nga Zoti, sepse ne cdo menyrë ju nuk mund të mos shkoni atje për ku jeni nisur.

Eshte thjeshte ceshtje shpejtesie se kur do te arrini atje.


Nga Libri Bisedat me Zotin:


Gjithmon ju japim lajmet e mira dhe pozitive prandaj qendroni ne kete webfaqe dhe lexoni postimet qe vetem ju risin.

251 views

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌