TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

Çfarë të bëjmë që ti ndryshojmë të tjerët?

Pranoje pa kushte: - Ne të gjithë gjejmë rastin për të refuzuar dhe rezistuar një personi tjetër. Ne të gjithë dëshirojmë të luftojmë kundër çdo gjëje që nuk e pëlqejmë lajmet në mbrëmje kur shohim botën.


Por ne harrojmë se kur vendosim që ne do t'i rezistojmë diçkaje ose dikujt, qoftë mendërisht apo fizikisht, vetëm fuqizojmë objektin e rezistencës sonë, qoftë në realitet apo në mendjet tona.


Nëse duam të gëzojmë aftësinë për të ndikuar, gjithmonë fillojmë me pranimin. Nëse duam të çarmatosim një tjetër fillojmë me pranimin.


Nëse duam të inkurajojmë dhe fuqizojmë një tjetër për të ndryshuar, filloni me pranimin. Mos e bëj të kushtëzuar. Përndryshe, është vetëm rezistencë e maskuar si pranim, dhe ne ende po përpiqemi t'i kontrollojmë ato.Ekselenca e saj, Princesha e Tailandes. 💖 Adhuruese e flakte e miresise se Behgjet Pacollit dhe misionit te tij per njerezimin, #behgjetpacolli, #presidentimeimirenebote


Ps: Qëndroni të motivuar, ju që jeni në Iam Power vazhdoni të dëgjoni audiot.

Do të mahniteni ku do të arrini edhe vetë nuk do ta besoni ku ishit dhe si arritët.

Ju që vlerësoni punën time dhe anëtarëve në Iam Power nëse sado pak ju kanë ndihmuar këshillat në këtë webfaqe. Bëheni anëtar në Iam Power sepse ashtu ndihmoni shumë anëtar të tjerë që ndihmojnë Iam power me gjithë zemër.


Me përzemërsi Mimoza Thaqi

397 views2 comments

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌