top of page
2023.PNG

Çfarë të përgjigjeni kur dikush ju uron ditëlindjen!?

Updated: Nov 8, 2021

Çfarë të përgjigjeni kur dikush ju uron ditëlindjen:

Është ditëlindja juaj dhe keni marrë shumë urime live dhe urime për ditëlindjen tuaj në Facebook, whatsapp instagram dhe platforma te tjera.


Mirepo ne fund te te fundit si i pergjigjesh ti urimeve te shefit ne pune? A keni menduar me cilat fjale ti pergjigjesh shoqerise se mire apo familjareve?


Pra, mos u shqetësoni për këtë, ne kemi zbuluar këtu disa përgjigje të zakonshme për rastet kur dikush ju uron ditëlindjen. thjesht gjeni mesazhin e përgjigjes për ditëlindjen e lumtur dhe thjesht klikoni per ta kopjuar dhe ndani kudo që dëshironi.


Kujdes: nga sot e ne vazhdim do te kemi edhe rubrika te tjera te ngjashme qe do tju lehtesojne shume komunikimin me te tjeret! Prandaj mos harroni te jeni me ne dhe te shkarkoni pergjigjet qe ju duhet pikerisht ju.Ju faleminderit shumë për urimet për ditëlindjen time... Ju ma bëtë ditën 💖💖💖 Shumë te veçantë ...Jam Përgjithmonë Mirënjohës 💜 Zemra ime është duke e buzëqeshur.


Faleminderit për të gjitha urimet e ditëlindjes! Sasia e dashurisë dhe mesazheve që mora sot ishin kaq shume dhe i mora të gjitha për zemër 🤞 💖 Faleminderit të gjithëve që më bënë të ndihem Shuuume Special, Ju dua të gjithëve. 💖


Më mbushet zemrën 💖 Me kaq shumë gëzim me urimet tuaja të mrekullueshme për ditëlindjen time. Një falenderim i madh për të gjithë ju! 💜 😘
1,369 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page