top of page
2023.PNG

Çfarë vallë qenien njeri e bën aq të fortë?

Çfarë vallë qenien njeri e bën aq të fortë?

Çfarë është ajo që nuk na lejon të heqim dorë?

Çfarë është ajo që gjithmonë na jep shpresë se do tia dalim?

Çfarë është ajo që asnjëherë nuk ndalon së frymëzuari neve?

Çfarë është ajo që të plotëson kur ti ndjen zbrazëtirë në krahëror pas humbjeve të mëdha?

Çfarë është ajo që të thotë në heshtje çdo gjë është mirë?

Çfarë është ajo që të bën përsëri të besosh?

Çfarë është ajo që asnjëherë nuk të braktis?

Çfarë është ajo që të do pa asnjë kushtëzim?

Çfarë është ajo që të fal çdo gabim?

Çfarë është ajo që ne e kemi harruar?

Ju lutem përgjigjuni, çfarë është ajo? Përgjigja juaj do të ju bëj të vetëdishëm për atë që ju jeni!65 views2 comments

2 Comments


Anila Isufaj
Anila Isufaj
Mar 20, 2021

Dashuri dhe Besim dhe me nje mentore te denje sic Jeni Ju ,qe ti nxjerr ne pah keto vlera ,cdo sfid kalon ....Je madheshtore ..


Like

doruntinelestrani
doruntinelestrani
Mar 20, 2021

Te gjutha qe kan ndodh ne jeten tim nuk ishin te lehta aspak mirpo un pata deshuri te madhe per veten dhe te gjith njerzit e gjakut dhe gjuhes sim.Tani une jam plot gezim ,dhe lumturi dhe cdo gje e kaloj shum me leht fal lamwover

Mimoza Thaqi e Madhe je

Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page