ÇKA TË MBJELLËSH DO TË KORRËSH"!

Para 15 viteve e mbjella këtë lule!

Në të vërtetë, asgjë nuk ndodh nga fati apo në mënyrë aksidentale. Ekziston një ligj (shumë as që e mendojnë), ligj ky, nga i cili, asgjë, dhe askush nuk mund t'i shpetoj; është ligji i mbjelljes dhe korrjes!; "ÇKA TË MBJELLËSH DO TË KORRËSH"!

Dedë Abazi
147 views

HYRJE PËR ANËTARËT PREMIUM

niveli 1.png
niveli 2.png
niveli 3.png
niveli 4.png
WEBINARET.png

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌