top of page
2023.PNG

Është më mirë ti dhuroni personit edukimin për tu bërë i Zoti i vetes se sa para për mbijetesë

Kur mendojmë për dhënien, ne shpesh përfytyrojmë filantropë të pasur si Behgjet Pacolli ose Bill Gates. Asgjë nuk mund të jetë më larg nga realiteti sesa lidhjet e kahershme që kemi bërë midis pasurisë dhe bërjes së veprave të mira dhe ndryshimit.

Po, njerëzit e pasur janë donatorë të mëdhenj të rëndësishëm, por shumica e donacioneve sigurohen nga shuma të vogla, të rregullta nga donatorët.

Dhënia për bamirësi është e para dhurimi me zemër ka një ndikim më të madh sesa dhurimi me para ose kohë pasi po e bëni sepse kauza është e rëndësishme për ju. Le të shqyrtojmë disa faktorë shtesë që janë të rëndësishëm për ju.

Si po ndihesh?

Ju mund të angazhoheni për ushqim të mirë dhe një vrap të rregullt në orën 6 të mëngjesit nëse shëndeti juaj është thelbësor për ju. Ose ndoshta ju e doni karrierën tuaj dhe shpenzoni kohë dhe para për ta zhvilluar atë duke përfituar nga mundësitë e zhvillimit profesional.

Ne po përpiqemi të theksojmë se vendosja e prioriteteve dhe angazhimi për atë që ka më shumë rëndësi për ne është diçka që bëjmë çdo ditë, dhe dhënia e bamirësisë nuk është ndryshe. Dhënia është më shumë sesa thjesht përdorimi i kartës suaj të kreditit ose dërgimi i një çeku; është një angazhim i përzemërt për të ndihmuar kauzat që janë më të rëndësishme për ju.

Mbrojtja e fëmijëve dhe familjeve është e para Ne respektojmë sigurinë dhe shëndetin e fëmijëve në Iam Power. Prioriteti ynë kryesor është t'i mbajmë ata të sigurt në familjet e tyre. Nëse jeni dakord me ne për këto parime, momenti për të premtuar mbështetjen tuaj është pikërisht tani.

Ju merrni vendime çdo ditë. Është tani koha për të vendosur nëse doni t'i kushtoheni mbrojtjes së familjes nga dhuna verbale dhe fizike. Këtu janë tre veprime që mund të ndërmerrni menjëherë për të vënë në plan të parë sigurinë e fëmijëve në jetën tuaj:


Zgjedhja e mënyrës për të kontribuar vjen më pas pasi të jeni gati të ofroni.


Një qasje fantastike për të rritur ndikimin tuaj është t'i bashkoheni komunitetit të donatorëve mujor në Iam Power. Iam Power mund të mbështetet në mbështetje afatgjatë dhe të besueshme nga dhuratat e përsëritura prej vetëm 5 Euro, 10 Euro, 50 Euro ose më shumë sa dëshiron zemra juaj!

Megjithatë, dhënia e parave nuk është forma e vetme e dhënies. Dhënia e kohës dhe vëmendjes suaj për këtë problem të rëndësishëm mund të ketë një ndikim më të madh. Për t'u informuar për të gjitha mënyrat se si mund të mbështesni mbrojtjen e fëmijëve dhe familjeve çdo ditë, regjistrohuni në emailin tonë mujor, Duhet guxim.

Është më mirë ti dhuroni personit edukimin për tu bërë i Zoti i vetes se sa ti jepni çdo muaj disa euro për të mbijetuar.

Kur ju i jepni edukimin në Iam Power ju e keni shpëtuar për një jetë që dtth një donacion i juaji i vogël mund të barazohet me gjithë financat dhe jetën e lumtur të një njeriu, 5 euro ose 10 euro që ju dhuroni për dikë mund të bëhen miliona euro.

Së bashku, le të përdorim fuqinë e bujarisë për të transformuar botën! Ju faleminderit nga Zemra156 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page