top of page
2023.PNG

101 Mendimet e Fuqishme nga Louise Hay pjesa 3



169 views3 comments

3 Comments


Po ekisha blej librin e dashur por unë nuk kam visa Karte nuk kam mundesi se nuk ekisha lan pa e blej per 2.ero por jam antare e Iam Power dhe a nuk mjafton kjo

Like

Nertila Zaranjaku
Nertila Zaranjaku
Mar 27, 2020

❤️❤️

Like

Shm frymzuese ju falenderoj pa fund e dashur po i ndegjoj qdo mengjes dhe qdo mbramje

Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page