top of page
2023.PNG

12 citate nga Louise Hay, që do t'ju frymëzojnë ta doni veten menjëherë.

Këtu janë 10 thënie të Louise Hay që do t'ju frymëzojnë të jeni më të sjellshëm, të butë dhe të dhembshur me veten.“Falja është për veten tuaj sepse ju çliron.Të lë të dalësh nga ai burg ku e fut veten.”


“Dashuria është mjekimi i madh mrekulli. Të duam veten bën mrekulli në jetën tonë.”


"Unë zbuloj se kur ne me të vërtetë e duam, e pranojmë dhe e miratojmë veten ashtu siç jemi, atëherë gjithçka në jetë funksionon."


"Nëse jemi të gatshëm të bëjmë punën mendore, pothuajse çdo gjë mund të shërohet."


"Unë them "Jashtë" për çdo mendim negativ që më vjen në mendje. Asnjë person, vend apo send nuk ka fuqi mbi mua, sepse unë jam i vetmi mendimtar në mendjen time. Unë krijoj realitetin tim dhe të gjithë në të.”


“Dashuria nuk është kurrë jashtë nesh; dashuria është brenda nesh.”


"Vetë-miratimi dhe vetë-pranimi tani janë çelësat kryesorë të ndryshimeve pozitive në çdo fushë të jetës sonë."


“Dashuria është fuqia më e madhe shëruese që njoh. Dashuria mund të shërojë edhe kujtimet më të thella dhe më të dhimbshme, sepse dashuria sjell dritën e të kuptuarit në qoshet më të errëta të zemrave dhe mendjeve tona.”


"Dashuria është gjithmonë përgjigja për shërimin e çdo lloji."


"E kaluara ka mbaruar dhe ka përfunduar dhe nuk mund të ndryshohet. Ky është momenti i vetëm që mund të përjetojmë."


"Vetë-miratimi dhe vetë-pranimi tani janë çelësat kryesorë të ndryshimeve pozitive në çdo fushë të jetës sonë."


"Ti je fuqia në botën tënde! Mund të kesh çfarëdo që zgjedh të mendosh!"

388 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page