top of page
2023.PNG

12 idetë më të mira të biznesit për gratë!

Je nje femer dhe po kërkon ide biznesi për gratë?

Shihni nëse këto ide ju lejojnë të përshtatni aftësitë tuaja me punën që keni pasion.

Bizneset e reja të vogla shfaqen çdo ditë në të gjithë vendin, dhe një pjesë e konsiderueshme e këtyre bizneseve të reja nisen nga gratë. Gratë po fillojnë biznese duke bërë gjithçka, nga kontabiliteti deri te dizajni grafik i pavarur. Opsionet mund të duken të pafundme dhe vendosja se cila ide e biznesit të vogël ju duket më interesante ose dëshironi të filloni për veten tuaj, mund të jetë e ndërlikuar.


Lajmi i mirë është se nëse po mendoni të filloni një biznes, nuk do ta bëni vetëm. Nga viti 2017 deri në vitin 2018, ka pasur rreth 1,800 biznese të reja të nisura nga gratë çdo ditë, sipas raportit të American Express të vitit 2018 "Gjendja e biznesit në pronësi të grave". Disa njerëz i fillojnë bizneset e tyre për pak para shtesë në anën e të ardhurave të tyre të rregullta, ndërsa të tjerë i fillojnë ato me qëllimin që biznesi të jetë puna e tyre me kohë të plotë dhe burimi i vetëm i të ardhurave. Përpara se të filloni biznesin tuaj, ka një sërë gjërash që duhen marrë parasysh si ajo që po kërkoni dhe cilat janë aftësitë tuaja ekzistuese. Ja çfarë duhet të keni parasysh përpara se të vendosni të filloni biznesin tuaj dhe si të zgjidhni atë që është e duhura për ju. Hapi i parë se si të filloni biznesin tuaj është të gjeni idenë e përsosur të biznesit për ju. Zgjedhja e diçkaje për të cilën jeni të apasionuar dhe duke marrë parasysh aftësitë dhe burimet që tashmë keni mund të jetë e dobishme. Ka një numër biznesesh që mund t'i konsideroni si psh: ofruesit e shërbimeve personale, kujdesi për kafshët, shërbimet arsimore, marketingu dhe puna e pavarur, shërbimet teknologjike, shërbimet e udhëtimit dhe më shumë. Më poshtë kemi renditur me shume se 12 nga idetë më të mira të biznesit të vogël për gratë. A. Ide biznesi për marketing dhe shitje për gratë Një numër biznesesh bëjnë pjesë në këtë kategori dhe ju mund të keni tashmë përvojë me disa prej tyre. Nëse keni përvojë, kjo mund të funksionojë në avantazhin tuaj dhe t'ju bëjë një profesionist i pavarur më i kërkuar në atë fushë. Shumë nga punët e listuara më poshtë mund të bëhen në baza të pavarura duke ju dhënë më shumë fleksibilitet. Ju mund t'i diversifikoni klientët tuaj nëse dëshironi, ose të punoni sa më shumë ose aq pak sa dëshironi, në kohën tuaj. Bizneset e specializuara në disa prej këtyre shërbimeve janë të shkëlqyera për të punuar nga shtëpia ose sipas orarit tuaj. B. Idetë e biznesit të shërbimit personal për gratë Ka disa lloje të ndryshme të punës që të gjitha bien nën kategorinë e shërbimeve personale. Ekziston një kërkesë për pothuajse çdo detyrë që njerëzit duhet të kryejnë.

Kjo do të thotë se ka gjithashtu shumë mundësi dhe nevoja biznesi që ju të plotësoni. Disa nga bizneset janë sezonale, duke i bërë ato ideale nëse jeni duke kërkuar për pak para shtesë, por jo një punë me kohë të plotë. C. Kujdesi për kafshët qe konsiston drejteperdrejte ne:

  1. Shëtitja e qenit

  2. Kujdesi për kafshët shtëpiake

  3. Shërbimet veterinare

  4. Ofruesi i kujdesit ditor të qenve

  5. Shërbimet e trajnimit të qenve

  6. Fotografia e kafshëve

D. Ide për mbështetjen e biznesit për gratë Bizneset mund të përdorin gjithmonë një ndihmë të vogël shtesë dhe mund të jetë detyra e biznesit tuaj t'i ndihmojë ato. Kontabiliteti eshte vetëm një nga detyrat e ngritjes me të cilat disa kompani kanë nevojë për ndihmë dhe ju mund ta ofroni atë mbështetje shtesë. Por ka shumë detyra të tjera me të cilat mund të ndihmojë edhe biznesi juaj. Shërbimet mbështetëse të biznesit janë diçka që më shumë bizneset kanë nevojë dhe e konsiderojnë të dobishme.

  1. Planifikimi

  2. Trajnimi

  3. Shërbimi i klientit në distancë

  4. Planifikimi i ngjarjeve të biznesit

296 views0 comments

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page