top of page
2023.PNG

3 Ditë të mrekullueshme me Mimozën dhe Avniun në seminarin; "ZOTËRIMI I PARAVE DHE DASHURISË"

"Pavarësia financiare dhe lumturia e marrëdhënieve: Zhbllokimi i çelësave për një jetë të përmbushur"


Gjatë këtyre 3 ditëve të mrekullueshme ju do mësoni të:


  • Gjeni lirinë financiare, gjithashtu rregulloni marëdhëniet bashkëshortore në Bassel të Zvicrës

  • Nëse ju pëlqen e qeshura, dashuria dhe drita… Nëse dëshironi të ndiheni të mbështetur për të përmbushur TË GJITHA ëndrrat, qëllimet dhe dëshirat tuaja…

  • Nëse dëshironi vetëm të knaqeni dhe të argëtoheni…

  • Nëse po pyesni se çfarë do të ndodhë në vitin 2023 në Bassel me datë 24/25/26 Shkurt

  • Mjaftoi koha e humbur duke e pyetur veten se çfarë të bësh. BËJE.BASHKOHU ME NE.Bashkoheni në ftesën e Shoqërisë së vetme, e para dhe e vetmja në gjithë shqiptarinë në Bassel Iam Power! Më 24/25/26 Shkurt 2023 nga ora: 14:00 Të Premten deri ora 20:00 Të Dielën.


  • Bashkohuni me familjen tuaj IamPower dhe ftoni një mik apo mikeshë të dëgjojë disa nga mësimet emocionuese të marrë një vështrim se pse ti e ke përmirësuar jetën tënde. Të të impresionohet nga përthithja e energjisë, që do të ndjeni ndërsa shkelni në sallën e takimit “Zotërimi i Parave dhe Dashurisë” në Bassel më 24/25/26 Shkurt 2023 Mos i humbisni ofertat speciale dhe tregoni Mikut/Mikeshës që do e merrni të jenë të gatshëm të pranojnë këtë mundësi të artë për anëtarësim! Informacioni i takimit: DATA: 24/25/26 Shkurt 2023 KOHA: 14:00 E Premte deri 20:00 E Diel161 views0 comments

Comentários


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page