top of page
2023.PNG

50% zbritje për seanca individuale me Mimoza Thaqin. Shfrytëzojeni TANI këtë mundësi...

Nëse deri më sot asgjë nuk ju ka ndihmuar nga librat që keni lexuar, ose trajnimet që keni ndjekur ndoshta është koha të BËNI trajnime një në një me një nga trajnerët tonë motivues.Gjithkush ka nevojë për dikë që t’i udhëzojë, trajnojë dhe mentorojë në versionet e tyre më të mira. Pra identifikoni një person që ka arritur atë lloj suksesi të brendshëm dhe të jashtëm që dëshironi.

Për ata prej jush që kanë nevojë për një mënyrë të menjëhershme për të pastruar energjitë negative, të bëhen të qartë, të kenë besim dhe të vibrojnë, por pa përgatitje dhe punë të palodhur, unë rekomandoj përzemërsisht Formulën Iam Power, dhe trajnerët e mrekullueshëm si Mentorët tuaj.


Përfitoni TANI nga mundësia me 50% ZBRITJE seancat individuale direkt me Mimoza Thaqin dhe jepi dorën më të fortë vetes për t'u ringritur.


Mundësia po të thërret, shko drejtë saj TANI.


Na kontakto në linkun e mëposhtëm:117 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page