top of page
2023.PNG

6 Filmat inspirues dhe Motivues të rekomanduar nga Iam Power

Ndonjëherë një film i mirë mund të transformoj jetën tuaj.


Filmi nr.1: It's A Wonderful Life

Një engjëll dërgohet nga Parajsa për të ndihmuar një biznesmen të dëshpëruar duke i treguar se si do të kishte qenë jeta nëse ai nuk do të kishte ekzistuar kurrë.

Filmi nr.2: The Pursuit Of Happyness (2006)

Në vitin 1981, shitësi i San Franciskos, Chris Gardner, investon të gjitha kursimet e tij të jetës në skanerë portativë të densitetit të kockave, të cilat ai ua demonstron mjekëve dhe ua paraqet si një përmirësim të dobishëm në krahasim me rrezet X standarde. Skanerët luajnë një rol jetik në jetën e Chris. Ndërsa ai është në gjendje të shesë shumicën e tyre, vonesa kohore midis shitjeve dhe kërkesave të tij financiare në rritje e zemëron gruan e tij tashmë të hidhur dhe të tjetërsuar Linda, e cila punon si shërbëtore hoteli. Paqëndrueshmëria financiare gërryen gjithnjë e më shumë martesën e tyre, pavarësisht se ata kujdesen për Christopher Jr., djalin e tyre pesëvjeçar.


Filmi nr.3: Peaceful WarriorFilmi nr.4: SekretiFilmi nr.5: CONVERSATIONS WITH GODFilmi nr.6: Kung Fu Panda428 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page