top of page
2023.PNG

7 Lutjet madhështore përdorni çdo ditë për 21 ditë!

Lutja e Parë, Madhështore:

"TE DUA ZOT."

Lëvdojeni Perëndinë, largojeni mendjen nga jeta juaj

sfidat dhe zhvendosni fokusin tuaj te Zoti,

mendimet e mira dhe marrja e bekimeve.


Lutja e dytë, Madhështore:

"FALEMINDERIT ZOT."

Merrni një moment për të reflektuar për të gjitha gjërat e mira

në jetën tuaj dhe falenderoni Zotin për ta.

Vendoseni veten në një gjendje mirënjohjeje.


Lutja e tretë, Madhështore:

"ZOT, TI JE BRENDA MEJE."

Ndjeni praninë e Zotit dhe dijeni se Zoti është

me ju tani.


Lutja e Katërt, Madhështore:

"ZOT ME BEKO."

Zoti dëshiron më të mirën për ju, kështu që "kërkoni, besoni,

dhe ju do të merrni.”


Lutja e pestë, Madhështore:

"Zot, të shoh KUDO."

Lidhu me Zotin. Shih dashurinë e Zotit në familje,

miqtë, të gjithë ata që takoni dhe në natyrë.


Lutja e gjashtë, Madhështore:

“Zoti e bekoftë dhe unë e DUA…”

Lutuni për të tjerët që edhe ata të marrin dashurinë e Perëndisë

dhe bekimet.


Lutja e shtatë, Madhështore:

"Zot, më ndihmo të të ndihmoj."

Kërkoni forcën e vazhdueshme të Perëndisë për të përmbushur

qëllimin e jetës


Shkruani këto lutje deri sa ti mësoni përmendësh, përdorni çdo ditë të 7 lutjet për 21 ditë, dhe jeta juaj do të marrë kahje të mrekullive, sepse ju jeni një mrekulli.


Zgjodhi për ju:

Mimoza Thaqi


Dashuria ime për ju asnjëherë nuk përfundon.
1,004 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page