top of page
2023.PNG

𝐏𝐬𝐞- 𝐍𝐣𝐞𝐫ë𝐳𝐢𝐭 𝐧𝐮𝐤 𝐝𝐮𝐚𝐧 𝐤ë𝐬𝐡𝐢𝐥𝐥𝐚𝐭 𝐭𝐮𝐚𝐣𝐚 ...

𝐏𝐬𝐞- 𝐍𝐣𝐞𝐫ë𝐳𝐢𝐭 𝐧𝐮𝐤 𝐝𝐮𝐚𝐧 𝐤ë𝐬𝐡𝐢𝐥𝐥𝐚𝐭 𝐭𝐮𝐚𝐣𝐚 ...

Sepse ata nuk po kërkonin këshillën!

Ne të gjithë kemi atë mik ose anëtar të familjes që përpiqet të rregullojë gjithçka për ne. Ju nuk mund të përmendni një shqetësim tuajin që ju shkakton probleme pa ju thënë se çfarë suplementi duhet të merrni, artikull për të lexuar dhe mjekut për të parë.


𝐍𝐝𝐚𝐥𝐨𝐧𝐢 𝐝𝐡ë𝐧𝐢𝐞𝐧 𝐞 𝐤ë𝐬𝐡𝐢𝐥𝐥𝐚𝐯𝐞 𝐧ë𝐬𝐞 𝐧𝐮𝐤 𝐣𝐮 𝐤ë𝐫𝐤𝐨𝐡𝐞𝐭!

Bëni një bisedë. Lërini të flasin. Mbajeni gojën mbyllur shtrëngoni dhëmbët ndërsa mbani perlat tuaja të mençurisë.


Mbani veshët tuaj të qëruar për ato fjalë magjike, "Çfarë mendoni?"

Aty është drita jeshile! ku ju mund të përgjigjeni, por nëse nuk kërkojnë këshillë mos u lodhni.


𝐍𝐮𝐤 ë𝐬𝐡𝐭ë 𝐩𝐮𝐧𝐚 𝐣𝐮𝐚𝐣 𝐭ë 𝐫𝐫𝐞𝐠𝐮𝐥𝐥𝐨𝐧𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐦𝐢𝐧 𝐞 𝐭𝐲𝐫𝐞!


Merr fryme thelle. Lëreni të dalë ngadalë. Shko në qendën tënde. Dhe lësho. Qëndroni të shkëputur emocionalisht. Rivendosni të gjithë energjinë tuaj përsëri në veten tuaj.


𝐀 𝐣𝐮 𝐝𝐮𝐤𝐞𝐭 𝐤𝐣𝐨 𝐤𝐫𝐞𝐣𝐭 𝐩𝐚 𝐤𝐮𝐩𝐭𝐢𝐦?


Ju jeni përgjegjës vetëm për ruajtjen e paqes dhe mirëqenies tuaj emocionale. Bëjeni atë përparësinë tuaj kryesore.


𝐏𝐬𝐞 𝐧𝐮𝐤 𝐢 𝐝ë𝐠𝐣𝐨𝐣𝐧ë 𝐤ë𝐬𝐡𝐢𝐥𝐥𝐚𝐭 𝐞 𝐦𝐢𝐚?

Sepse nuk kanë përfunduar duke u lënduar dhe vuajtur. Ne mësojmë kur kemi mjaft lëndime dhe vuajtje. Ju duhet t'i lini ata të lëndohen sepse kështu rritemi dhe evoluojmë.


Kur të kenë dëmtuar veten mjaftueshëm, ata do të dëgjojnë dhe duan të ndryshojnë. Ky është ai "fundi" që dëgjoni.


Nëse kjo ju pëlqeu mund ta ndani me këshillëdhënësit e paftuar.

Ju uroj një pasditë të qetë


Uroj të jeni të lumtur

Mimoza81 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page