top of page
2023.PNG

"A është më mirë të punosh në internet?"

Pershendetje! Unë jam duke shpresuar dhe lutur që ju dhe të dashurit tuaj të jeni të sigurt, dhe po merrni masat paraprake të nevojshme gjatë kësaj kohe të vështirë. E di që jeni duke bërë ashtu.

Ka 2 muaj që unë qëndroj në shtëpi dhe punoj nga Shtëpia, sikur vetja ime e ka ditur se një ditë të gjithë do të izolohen dhe gjatë kësaj kohe kam zbuluar shumë mënyra për të punuar online. Ky shpërthim viral është një situatë e tmerrshme. E tëra çfarë mund të bëjmë është të qëndrojmë të qetë dhe të përpiqemi të mbajmë një mendim pozitiv. Ne mund të kontrollojmë vetëm atë që mund të kontrollojmë, pjesa tjetër është jashtë duarve tona. Ajo që ne mund të kontrollojmë është duke punuar shumë për të siguruar të ardhmen tonë për veten tonë dhe për familjet tona. Një mënyrë e shkëlqyeshme për ta bërë këtë është duke ndërmarrë veprime të nevojshme për të përmirësuar bizneset tona. Sigurisht që studimi i parimeve të biznesit dhe jetës së lumtur nga Mimoza Thaqi janë një mënyrë e shkëlqyeshme për ta arritur atë. Teknikat dhe metodat e Mimozës janë me gjelbërim të përhershëm. Plus, gjëja më e mirë në lidhje me mësimet e saj, është që ju kurrë nuk duhet të lini kufijtë e sigurt të shtëpisë tuaj për të drejtuar biznesin tuaj. Në çdo rast, unë gjithashtu kam marrë disa lajme emocionuese për të ndarë me ju ... Me gjithë bllokimet dhe shqetësimet që po vazhdojnë, shumë njerëz po pyesin veten. "A është më mirë të punosh në internet?" "A mund ta siguroj familjen time vetëm me kompjuterin tim?" Dhe e vërteta është. Me siguri jo. Ju shikoni se shumica e njerëzve që duan të punojnë në internet thjesht kërkojnë një mënyrë të shkurtër dhe të lehtë. Ata po kërkojnë një rrugëdalje. Nëse ata me të vërtetë e dinin se çfarë mua mu desh për të punuar në internet, ata thjesht do të hiqnin dorë. Dhe kjo është e vërteta e vështirë. 99% e njerëzve nuk janë të gatshëm të bëjnë punën që do t'u japë atyre një mënyrë jetese, ku ata mund të punojnë nga distanca dhe të bëjnë gjithçka që dëshirojnë. Pra, nëse jeni pjesë e 99% që nuk doni ta vendosni punën - ky email nuk është me të vërtetë për ju. Po flas me 1%. (nëse jeni një nga ato 1%, vazhdoni të lexoni.) Pra, ju keni parë gjatë javëve të fundit që siguria në punë është një ILLUSION. Vetëm shikoni në botë ... Një virus që shumica prej nesh nuk kishte dëgjuar as për disa muaj mbrapa, ka detyruar tani kompanitë që kanë qenë në biznes - për më shumë se 50 vjet - të mbyllen. Eshte cmenduri. Dhe kush e di se kur do të marrë fund kjo krizë? Atëherë, çfarë mund të bësh? Si të futeni në internet sa më shpejt të jetë e mundur Çfarë hapash veprimi mund të ndërmerrni për të mbrojtur veten? Dhe çfarë aftësie mund të mësoni që do t'ju japë një mënyrë për të siguruar veten dhe familjen tuaj nga kudo tjetër me një lidhje interneti? Klikoni këtu për t'u bashkuar me 1% që lëvizin në internet për të mirë.210 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page