A do ta kaloni testin...të besoni edhe kur nuk e kuptoni?

Nga arhiva e Facebookut të:

Mimoza TaqiMarch 28, 2015 ·

Karakteri duhet te jete me i forte se talenti sepse eshte lehte te besosh në Zot kur gjërat shkojne mirë! Dhe unë ju pyes a mund ti besoni kur ka frustrim në jetën tuaj për gjërat që nuk mund ti ndryshosh? Ti lutesh por gjërat ngelen njëjtë! DHe pyetja nuk është a mund ti besosh Zotit, por më e rëndësishme a mund Zoti të të besoj ty? A do ta kaloni testin...të besoni edhe kur nuk e kuptoni?0 views

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Hyrje në Nivelin 4

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌