top of page
2023.PNG

A duhet të presim që shteti të na ndihmojë?

Çfarë nëse një fjalë që do ta dëgjosh në këtë Konferencë , do të ndryshoj çdo gjë për ndihmat që ti i pret nga Shteti?

Çfarë je ti lider apo ndjekës?


Nuk e bej kete per te perfituar nga situata sic e bejne pothuase te gjithe, une e bej dhe vazhdoj te bej ate qe e bera per 10 vite radhazi.


Vetem te ju mesoj cdo te thote te besosh ne vete dhe kur e arrine kete ti beson edhe ne Zot, në këtë fuqi të mahnitshme te mirësisë.


Nuk ju ftoj ejani te konferenca sepse kjo nuk luan ansje rol për mua, por vetem ju tregoj se kjo konference nuk eshte per te gjithe prandaj nuk e bej publike per te gjithe.


Plus qe kjo konference eshte pothuase falas sepse ju fitoni bonus nivelin1 ne Iam Power dhe trajnimet me te fuqishme per jeten pozitive qe gjithmon keni dashur ta perjetoni.


Kjo konference gjithashtu ka nje numer te limituar te atyre qe do ta ndjekin prandaj shfrytezoni kete oferte qe keni tani dhe deri sa te vije 18 prilli qaseni tek trajniemet ne Iam Power, qe te kuptoni me shume nga fjelet dhe energjia qe do te ndaj me ju ne kete konference online.


P.S.: Mua mu desh nje fjale vetem ta degjoj nga nje Ndermarres qe ndryshoi cdo gje sa i perket biznesit tim ne kohera krizash...


KONFERENCËN ONLINE 18. Prill. 2020 ora: 15:00-19:00 UDHËHIQNI VETEN NË KOHËRA KRIZASH 37 MËSIMET MË TË RËNDËSISHME JETËSORE

278 views0 comments

Recent Posts

See All

תגובות


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page