TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

A e keni dëgjuar tregimin e djalit të vogël i cili në një zemërim të thellë, i bërtiti nënës së tij.


Jam i sigurtë se e keni dëgjuar tregimin e djalit të vogël i cili në një zemërim të thellë, i bërtiti nënës së tij se e urente atë.


Dhe më pas duke u frikësua nga dënimi, ai iku nga shtëpia dhe shkoi në një rrëzë mali dhe bërtiti, “ Të urej, të urej, të urej.” Nga lugina iu kthye ehoja, “ Të urej, të urej, të urej.”


Djali i vogël u tremb, vrapoi në shtëpi dhe i tha nënës së tij se në luginë kishte një djal të çmendur dhe më thoshte se më uren. Nëna e tij e mori dhe shkuan bashk në rrëzë mali dhe i tha të bërtas, “ Të dua, të dua.” Ashtu bëri djali i vogël si i tha nëna e tij dhe këtë radhë ai zbuloi se atje ishte një djalë i mirë i vogël që i thoshte,’ Të dua, të dua.”

Jeta është një eho. çfar nxjer jashtë të kthehet. Çfar mbjell kor. Çfar shikon tek të tjerët ekziston në ty.

Zig Ziglar

646 views1 comment

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌