top of page
2023.PNG

A jeni të lodhur duke u ndjerë i mbërthyer dhe i frustruar në karrierën tuaj?

Është koha për të marrë kontrollin dhe për të arritur potencialin tuaj të plotë me Trajnimin 1 në 1. Çfarë do të thotë për ju të dyfishoni të ardhurat tuaja, të trefishonit produktivitetin tuaj dhe të arrini të gjitha qëllimet tuaja të karrierës në gjysmën e kohës?

Thuaj lamtumirë zhgënjimit dhe stresit të përpjekjes për t'i kuptuar gjërat duke torturur veten. Me Trajnimin 1 në 1, do të kesh një ekspert të besuar në krah në çdo hap të rrugës.

Po sikur të kishit mundësinë të punonit me një trajner me mësime të klasit botëror i cili mund t'ju ndihmojë të arrini aspiratat tuaja më të mëdha në karrierë?
Për cilin është Trajnimi 1 në 1?


Njerëzit për të cilët unë këshilloj Trajnimin 1 në 1 shpesh përballen me një sërë sfidash, duke përfshirë:


  • Mungesën e drejtimit: Kur ne mund të ndihemi të pasigurt për atë që duam në jetë ose nuk e dimë cili është qëllimi jonë.

  • Dyshim për veten: Ne mund të luftojnë me vetëbesimin e ulët, vetëvlerësimin ose me mosbesim në aftësitë tona.

  • Stresi dhe ankthi: Për ato persona që mund të pushtohen nga stresi, ankthi ose emocione të tjera negative që po ndikojnë në jetën e tyre të përditshme.

  • Marrëdhëniet: Ata që përballen me sfida në marrëdhëniet e tyre personale, të tilla si çështje komunikimi ose konflikte.


  • Pakënaqësia në karrierë: Ata të cilët mund të ndihen të paplotësuar në karrierën e tyre ose të pasigurt se si të arrijnë qëllimet e tyre të karrierës.

  • Shëndeti dhe mirëqenia: Ata që luftojnë me mbajtjen e zakoneve të shëndetshme, menaxhimin e peshës së tyre ose tejkalimin e varësive.

  • Tranzicionet e jetës: Ata që janë duke kaluar nëpër ndryshime të mëdha jetësore, të tilla si një divorc, vdekja e një të dashur ose një ndryshim në karrierë.


Trajnimi 1 në 1 mund t'i ndihmojë secilit person t'i kapërcejnë këto sfida duke u ofruar mbështetje, udhëzime dhe llogaridhënie të personalizuar ndërsa punojnë drejt qëllimeve të tyre dhe krijojnë jetën që dëshirojnë.


Mimoza Thaqi dhe Z. Avni Thaqi i njohin betejat në të cilat po kalon dhe i kuptojnë sfidat e tua direkt, kjo në sajë të eksperiencës së tyre 13-vjeçare në mentorime. Programi i trajnimit 1 në 1 është krijuar posaçërisht për t'ju ndihmuar të kapërceni vështirësitë tuaja dhe të arrini qëllimet tuaja:


- Vëmendja e mentorit do të jetë vetëm për ty, për çështjen tënde, për të punuar së bashku në rezultate pozitive.

- Do të ju jepen instruksionet për përcaktim të qëllimit dhe si të punoni në muajt e ardhshëm.

-Do të shikoni rezultate të matshme në progresin tuaj.Dëshmi : Anonim – September 19, 2022

Faleminderit shume Mimi mentorja me e mira ne trojet shqiptare , une pasi qe bisedova me ty po ndihem jashtzakonisht mire, domethan edhe ankthin qe e pata mu largu tasht po ndihem si kur po fluturoj e lehtesuar si asnje her me pare , ti je engjull ne toke ti ben mrekulli Faleminderit zotit qe te kemi , edhe un jam e bekuar qe kam ra ne kontak me mesimet e tua edhe me ty personalisht falenderoj zotin cdo dite.Programi është efektiv dhe funksionon sepse jo vetëm metoda që mentorët ndjekin por ju mund të shikoni vet faktet - dëshmitë shumta në youtube – Mimoza Thaqi dhe webfaqe www.iampower.al


Mua personalisht më ka ndihmuar shumë në shumë aspekte, për këtë i jam shumë mirënjohëse pafund mentorëve të mi për kohën e tyre dhe çdo mësim jete të artë, faleminderit që mësova të ndihem e realizuar dhe e lumtur në jetën time.


Mimoza është një mrekulli në mision për të ndryshuar jetë.


Kontakto tani ne dy hapa të thjeshtë: kliko ne butonin blu dhe vendos të dhënat.- Plotësoni të dhënat dhe klikoni "Dërgo".

- Do të kontaktojnë sa më parë nga Stafi I am Power.

- Do të keni një konsultë falas për të ju njohur dhe për të ju informuar më shumë për mundësitë që kemi për ty.

- Pasi e zgjedhim ofertën, ju njohim me vlerën e programit dhe ju tregojmë formën për të lënë takimin tënd, drejtpërdrejtë vetëm për vetëm me Mimozën.


Nese aplikon tani merr një zbritje të vecantë që është vetëm për 10 personat e parë, me pas do ti mbyllim aplikimet.Programi jone ju ndihmon vërtet të arrini qëllimet tuaja ndërmarrja e veprimeve tani është në interesin tuaj më të mirë.


Ju mund të hiqni dorë nga vetja, por ne nuk do të heqim dorë dhe këtë do ta mbjellim si farë të lulëzojë tek ty deri sa ti të realizosh dëshirën tënde.

Prandaj kur të aplikosh në I am Power ji i sigurt për suksesin tënd.
Shihemi në suksese dhe në plazhet më të bukura të botës.


Ney Zara

Marketing Manager

I am Power 2023

Mob:+39 (00) 3801592319

127 views0 comments

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page