top of page
2023.PNG

A ju kane çare koken disa njerez qe ndjekin nje mesues, nje kult, nje religjon, nje klub, nje guru..

A ju kane çare koken disa njerez qe ndjekin nje mesues, nje kult, nje religjon, nje klub, nje guru qe u ka ndihmuar atyre? E di pergjigja eshte po, sa mire do te ishte nese do te dinim te bejme dallimin nga kush te mesojme, une kam mesuar dhe vazhdoj te mesoj nga Kevin Trudeau e din pse sepse eshte i vetmi qe me lejon dhe me meson te ndjek vetem zemren time.

Eshte i vetmi qe me mesoi te bej dallimin e mesimeve falco nga ato te verteta, me mesoi te mos shkoj symbyllurazi pas nje mesuesi te verber me mesoi se shume njerez na japin info te gabuar me prapavije, me mesoi qe te kerkoj dhe te jem e hapur per dituri te reja. Me mesoi bazat e jetes dhe mjeshtrimin e tyre. Ai me tregoi rugen por une e provova a eshte ashtu, e vura ne jete mesimin e tij dhe funksionoj, akoma vazhdoj te ve ne praktik mesimet, nuk jane mesime te lehta sepse ne praktike jane me dhimbje, jane me humbje, jane me eksperienca negative.

Kur do te kem mesuar atehere kur te behem mjeshtre e vertete e pervojes sime. Une vazhdoj te mesoj por njekohesisht ndaj pervojen time me ju.


Dikush nga ju ndoshta do te marr dicka do te aplikoj ne jete dhe do te kete rezulltate magjike, shumica do injorojne cdo gje sepse ashtu e kane te shkruar fatin e tyre te perbuzin dhe heqin tutje cdo gje qe mund te ju ndihmoje.


Dhe une brengosem por jo aq shume sepse e pershendes pervojen e secilit eshte nje harmoni e persosur e Krijuesit.


Nese doni me shume te dini per Iam Power

Merrni nivelin falas:

162 views1 comment

1 comentario


🌞🤩😍😘

Me gusta
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page