top of page
2023.PNG

A keni bërë ndonjëherë testim, të mirësive dhe fuqive që janë në ju?

Nuk besoj se keni bërë një gjë të tillë, sepse këto gjëra nuk na mësohen në sistemin e edukimit!


Testimi në Iam Power është forma më e fuqishme e gjithë trajnimit sepse pyetjet janë për JU, për aftësitë tuaja, për shkathtësitë tuaja, për mundësitë që JU keni si individ dhe kur të bëni Testimin e Nivelit 1 JU do të ndiheni shumë më mirë se sa kur e filluat, arsyeja është sepse aty ju rikujtohen kush ju në të vërtetë jeni dhe si ju mund ta jetoni jetën në bazë të aprovimit tuaj.


Deri me datë 30 Prill 2020 keni mundësi të aplikoni për çmimet siç janë tani:


Niveli 1= 33,97 Euro ( çmimi normal është 99Euro- 185 Trajnime)

Niveli 2 = 69,97 Euro ( çmimi normal është 199Euro- 140 Trajnime)

Nivlei 3 = 117 Euro ( çmimi normal është 399Euro- 199 Trajnime)Dhe trajnime shtohen në Vazhdimësi!P.S. Nëse Aplikoni pa marrë parasysh kur do të keni mundësi të bëni pagesën do të merret në konsideratë data e aplikimit tuaj e cila duhet të jetë deri para 30 Prill 2020.


Me shumë Përzemërsi


Mimoza ThaqiGARANCION 90 DITOR: Për kthim të parave pa ju bërë asnjë pyetje.


P.S.S.:Ne nuk duam paratë e juaja nëse ju nuk jeni të kënaqur me materialin që ne ofrojmë!


E fitoni FALAS: Konferencën

UDHËHIQNI VETEN NË KOHËRA KRIZASH 37MËSIMET MË TË RËNDËSISHME JETËSORE


Do të gëzohemi shumë nëse na bashkëngjiteni, dhe ju kuptojmë gjithashtu nëse nuk jeni të gatshëm të veproni tani. Sepse Iam Power nuk është për të gjithë!


508 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page