top of page
2023.PNG

Afirmime dhe Ushtrime per varësitë dhe Faljen nga Louise Hay, për ju Besa Hasani


Një video shumë e fuqishme për të gjithë ju që keni varësi të cilat e shkatërojnë jetën tuaj çdo ditë e më shumë. Varësi nga alkooli, ushqimi, duhani etj. Dëgjoni këtë video sa me shpesh që të mundeni. E falenderojmë Besa Hasanin për këtë video. Shihemi ne suksese Iam Power www.mimozapower.com #motivime#mirenjohje#mendimepozitive#mimozathaqi#mimozathaqi_iampower#mimozapower#iampower#unejamfuqia#ligjiiterheqjes#shqiperi#hi_motivation#positivevibes#karma#pozitiv#sweetspot#djuj#motivim#kurajo#mbeshtetje#entuziasm#force#durim#guxim#kosovo#albania#tetova#maqedonia#sukses#mendjemilionere

39 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page