top of page
2023.PNG

Ajo që më ndodhi në këtë seminar ishte një Befasi e madhe për mua-Mimoza Thaqi

Pas seminarit në Prishtinë " Riktheni Fuqinë Tuaj" kam përjetuar një kalim në një dimension tjetër shumë më të bukur- të rregullt, të pastër, të mrekullueshëm.


Kur u ktheva atë natë në shtëpi dukej se gjithë bota u përmbys mbi mua, çdo gjë ndihej sikur ishte fundi i një kapitulli dhe rifillimi i një Libri të ri...manifestimet negative që u shfaqën unë e dija se ishin mashtrime të energjive negative dhe e dija se diçka e madhe e bukur po shfaqet në jetën time. ( përjetim i zakonshëm pas çdo seminari)


Kur organizoj seminare gjithnje zgjedh temat më të vështira të mundëshme për mua, dhe futem në zonat e ndaluara të pjesëmarrësve, ato që kanë shumë dhimbje që të nxjer në shesh atë që i pengon ato të jetojnë jetën e ëndërrave të tyre.


Por çfarë ndodh kur më shumë njerëz në të njëjtën kohë përjetojnë situatat e vështira të jetës së tyre, atëherë energjia negative shumëfishohet dhe është një sfidë e madhe për mua që ti ndihmoj ata të lirojnë atë energji.


Pse e bëj këtë ka një filozofi të tërë pas saj, një shkencë të tërë dhe studime të njëpasnjëshme për të kuptuar se cilat janë ato modele që njerëzit i mbajnë në një vend dhe si lejojnë të rezatojnë, të jenë të lumtur dhe të arrijnë sukses.


Unë i përgëzoj të gjithë pjesëmarrësit në këtë Seminar dhe e di se to asnjëherë më nuk do të jenë të njëjtë por gjithnjë më të mirë e më të suksesshëm.


Videot e Seminarit po pregaditen dhe do të jenë pjesë e trajnimit të Nivelit 5 në Iam Power. Ata që do shprehin gatishmëri ti marrin videot para Shtatorit do të ofrohen me çmim prej 97 Euro dhe plus falas Nivelin 1 në Iam Power.


Shihemi në suksese dh enë plazhet më të bukura të botës


Mimoza Thaqi


P.S.: Nëse dëshironi të posedoni këtë trajnim na kontaktoni, pjesa e 6 do të mbahet në Zoom së shpejti i cila ka të bëjë me lirimin financiar dhe çfarë pengon që paratë të vijnë tek ju.

Kontakt tel/viber/whatsup/signal: Shqipëri: +355682081116-Marsida +355676533556-Erisa +355696820081-Dori Itali: +393801592319-Nertila Maqedoni: +38976256899147 views0 comments

Recent Posts

See All

댓글


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page